Wpis z mikrobloga

murki, oficjalnie, oscamowaliście mnie
brzydka baba here, nie będę ukrywać, kolejną dobę z rzędu od niedzieli mam limit lajków, nie daję w prawo praktycznie tylko wtedy gdy nie spełniam oczekiwań wymienionych w opisie, np. tylko na stały układ, fwb, nie marnujmy swojego czasu, albo jakimś kompletnym Czadom dynamiczniakom, bo wiadomo, że to nie mój target
tak więc na 300 lajków przez 3 dni mam zaledwie 11 par
pisaliście przecież, że każda kobieta na Tinderze ma ich setki, wręcz tysiące od razu xd
z czego z tych 11 par kilku gości reklamuje mi tylko w wiadomościach swoje social media i wydębia followy, nie chce gadać, nie odpisuje, 3 to jacyś dziadkowie na "stały układ", "szybki numerek", przyznają, że mam niezbyt twarz, ale w porządku ciało i próbują wydębić nudesy XD do reszty napisałam ale nie odpisują, jeden 3 lata młodszy amator chińskich kryształków ćpunix odpisuje, ale z łaską po 5-16 godzinach i jednym zdaniem/dwoma słowami a ja naparzam i się produkuje

wniosek więc taki, że owszem, tego typu portale nie są dla brzydkich facetów ale i dla brzydkich kobiet, ja sobie właśnie do końca zniszczyłam samoocenę
miałam związki w przeszłości, ale te znajomości zawsze nawiązywały się od początku na żywo bez pośrednictwa internetu i chyba to jedyne dla mnie wyjście
teraz dalej w normalnych sytuacjach społecznych mam jakąś tam męską atencję, ale albo są to dziadki 50+, a jak rówieśnicy albo młodsi to jacyś zagubieni ćpunki/alkoholicy/hazardziści bez pracy, dla których moja praca za 4,5k i wynajmowane mieszkanie to chyba już dużo i chcieliby dokonać transferu mamusia -> ja, lol, a w takich relacjach już niestety byłam i nie chcę, chyba to kardynalna sprawa, że każda dorosła osoba musi zarobić na siebie

To moja pierwsza próba na portalu randkowym jakimkolwiek. Podsumowując - porażka.

#tinder #zwiazki
nutsheell - murki, oficjalnie, oscamowaliście mnie
brzydka baba here, nie będę ukrywa...

źródło: IMG_20230919_205642

Pobierz
  • 102
  • Odpowiedz
@Kindybal_xD: To nie jest szkaradna, da się poprawić. Jak pracujesz nad charyzmą, sylwetką i innymi cechami, to podnosisz woją wartość w oczach innych. Tylko polecam wtedy szukać poza miejscami gdzie tylko twarz będzie oceniana w jedną sekundę.
  • Odpowiedz
  • 2
@mleczko-kokosowe: 164cm/55kg, tyle że okropna twarz, bo właśnie trądzik z powodu problemów z jelitami, wielki, szeroki, długi nochal z garbem, odstające uszy, małe oczy, generalnie brzydkie rysy twarzy, może i jestem w sumie podobna do sławetnego bede_je*balza2k z dawnych lat :D
Może się ktoś trafi, niech to tylko będzie w miarę rówieśnik i ktoś, kto nie będzie żerował na moich finansach, bo takiego, co przez 5 lat nie
  • Odpowiedz
300 lajków przez 3 dni mam zaledwie 11 par

@nutsheell: Wiesz, że nieatrakcyjni faceci często nigdy nie osiągają takich wyników? Dobicie do 100 lajków zajmuje kilka miesięcy i ludzie się poddają.
  • Odpowiedz
  • 0
@hubba-bubba: z tym to właśnie nie wiem o co chodzi, to chyba jakiś scam żebym kupiła Tindera Premium, a nie mam zamiaru
naprawdę natrzaskałam od niedzieli tyle lajków, że mam znowusz limit
Nie chcę być w tych lajkach selektywna, bo a nóż widelec para
  • Odpowiedz
@nutsheell: masz 99+ polubień i narzekasz? Jak ja tam założyłem konto, to miałem polubień aż 13 i 2 pary po całym miesiącu. Zero sensownych rozmów.

Poza tym, że jestem brzydki z natury, to nie uważam, żeby czegokolwiek mi brakowało. Nawet mityczne 180 cm i brak trądziku nie pomaga :)

Setki polubień to jedynie topowi faceci mają.
  • Odpowiedz
@nutsheell: Jesteś i tak w lepszej sytuacji jako nieatrakcyjna kobieta niż mało atrakcyjny mężczyzna. Nietrakcyjny mężczyzna nie dostaje sygnałów nawet od spoconego, pijanego wujka na weselu. O 300 parach (jakie by one nie było jakościowo) na Tinder nawet nie wspomnę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Detharon: ale wiesz, że to mogą być jakieś reklamowe boty czy scamy/oszustwa z całego świata
ja już zwiększyłam zakres z 25km do 100km, prawie każdemu daję w prawo i co, nie mam tych par, nie wiem co to kuźwa za konta
nie mogę z nimi porozmawiać ani się w żaden sposób skontaktować xd
  • Odpowiedz
wysłałam jednej osobie zdjęcie mordy, a potem było to rozsyłane na zasadzie mema

@nutsheell: czystej wody skuhwysyństwo. dlatego nie lubię ludzi, i hooy.
żonaty dzieciaty here. najpiękniejszy też nie jestem z pewnością, i dlatego moja morda nie lata po necie. xD

• Odpowiedz
@nutsheell: Spoczko, jakbym miał dać ci szczerą radę to szukaj szarych myszków na żywo i sama przejmuj inicjatywę, bo są cholerenie niesmiali. Stereotypowo planszówki, konwenty, anime, książki. Znam facetów, którzy nie patrzą na wygląd.
Sam trochę dziwnie się czuję to pisząc, bo osobiście mam swój typ i wymagania oraz inne podejście do relacji itp.
  • Odpowiedz
@nutsheell: Bo appki typu Tinder to totalne gówno. To są appki do oceniania po twarzy i ruchania, nic dziwnego, że osoby z kiepską twarzą mają tam ciężko. Szukanie tam miłości to jakiś żart xD
  • Odpowiedz
mogą być jakieś reklamowe boty czy scamy/oszustwa z całego świata

@nutsheell: to są zapewne realni ludzie, tylko algorytm Tindera Ci ich nie pokazuje wszystkich na raz, żebyś dłużej apki używała.

Przecież jak kogoś znajdziesz i znikniesz, to stracą użytkownika. Możesz to obejść płacąc, albo po prostu czekając - codziennie powinno kilka par wpadać. Tinder będzie Ci te osoby, które Cie polajkowały, regularnie podsyłać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pharos: ale to ja wysłałam gościom 300 lajków, a mam 11 par
Poza tym moi byli w opinii moich znajomych/rodziny byli "brzydcy jak noc listopadowa, okropni" (no dokładnie tak jak ja), raczej zawsze byłam dla nich pierwszą partnerką, albo chociaż pierwszą poważną partnerką, a jakoś nasza relacja ich ośmieliła i wszyscy mieli po mnie następne partnerki
Mojego ostatniego pogoniłam jakiś czas temu, bo miałam dosyć jego niepracowania, leżenia na kanapie,
  • Odpowiedz