Wpis z mikrobloga

@Niski_Manlet: i dobrze, beka z 40 latków którzy chodzą po górach, dbają o wygląd, ubiór i sylwetke a do tego są zaradni. Polski prawdziwy 40 latek alpha posiada rozbitą rodzinę, żonę którą nienawidzi, dzieci które go nie kochają, kredyt do końca życia na mieszkanie 50m^2 i samochód by pokazać się przed sąsiadem, #!$%@? plecy od noszenia cegieł na budowie, brak wykształcenia i problemy alkoholowe. Jeśli nie masz chociaż połowy z tych
@Niski_Manlet: #!$%@?ąc od #!$%@?ści tego mema zawsze #!$%@?ło mnie #!$%@? Januszy i Grażyn dotyczących aut. OOOOO UUUUU UOOOOO NO PATRZCIE PAŃSTWO DRODZY GŁOWA SIWIEJE A DUPA SZALEJE. Ja #!$%@?. Mój stary kupił sobie na 60-tkę AUDI RS4 i za każdym razem jak słyszał ten text to się pytał co miał wcześniej zrobić jak nie miał wolnej pół bańki ale zawsze mu się marzył ten samochód. Że już nie może sobie go
@Niski_Manlet: ale zesrańsko w komentarzach xdd uderz w mem a kołperzy się odezwą. Wyjaśniam o co chodzi w obrazku - tak siebie sobie wyobrażają redpilaki, swój "prajm", a w rzeczywistości dziadersy typu Warszawski czy DSMowski to jest max co można ze starego redpilaka wyciągnąć