Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +2214
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
- przekop Mierzei Wiślanej: done
- płaca minimalna 4k: done
- bariera na granicy: done
- 500+: done
- kredyt 2%: done
- niskie bezrobocie: done
- wzrost wydatków na zbrojenia: done
- obniżenie wieku emerytalnego: done
- korzystniejszy podatek dla słabiej zarabiających: done
- odtworzenie baz wojskowych / posterunków policji: done
- ból d--y układu na wykopie: done
O wiele lepiej zaufać zatem Platformie:
- obniżenie podatków: podwyższenie podatków, VAT na 23%
- utrzymanie wieku emerytalnego: podwyższenie wieku emerytalnego
- Polacy zaczną wracać do Polski: masowa emigracja
- praca w Polsce będzie się opłacać: praca na czarno za grosze
- niskie bezrobocie: wysokie bezrobocie
- orliki: done (przynajmniej w części)
Więc zdecydowanie lepiej głosować na PO, bo wtedy była defloracja... znaczy deflacja. :)
#bekazpisu #wybory #bekazlewactwa #neuropa
ZANIESZCZAM WYKRES ZADŁUŻENIA WENEZUELSKIEGO
@Czerwony_jak_WIG20: A mam jakieś podstawy by nie wierzyć w ustalenia dziennikarzy? Dyskredytowanie źródła jako takiego się nie liczy. Bo nie masz żadnych podstaw by mówić, że źródło x jest niewiarygodne. No chyba, że dane źródło ci się nie podoba, to na tej samej podstawie mogę powiedzieć, że mi się podoba.
@Kepler777 @Corranh a możecie się z kolegami spróbować odnieść do faktów z pierwszej wiadomości?
HA TFU!
@Czerwony_jak_WIG20: Ciekawa teoria doprawdy, oczywiście teraz jest "lepiej" niż za Tuska to fakt, ale tak samo za Tuska było lepiej niż za Milera, a za Milera lepiej niż za Cimoszewicza. Po prostu rozwijamy
@Czerwony_jak_WIG20: tak w systemie gdzie mimo wielu lat rządów nie zreformowali:
- podatków, jest ogrzej. Nie są niższe, za to są bardziej skomplikowane
Komentarz usunięty przez autora
Podwyżka minimalnej krajowej przy galopującej inflacji to strzał w kolano. Mur na granicy, przy jednoczesnym wpuszczaniu legalnie migrantów na wizy za 5k dolców. Kredyt 2% bo wcześniej dopuściło się do rozpieprzenia rynku mieszkaniowego i ogólnie zubożenia społeczeństwa przez co mało kogo stać na dom czy mieszkanie, wydatki
- 100k mieszkań - brak
- lustracja - brak
- test przedsiębiorcy - brak
- elektrownia atomowa - brak
- CPK
@Czerwony_jak_WIG20: oficjalna strona twojego rządu pokazuje statystyki wydanych wiz, skoro był wzrost z 6k do 134k islamistów w pare lat bez zmian przepisów to co za tym stoi?