Aktywne Wpisy

auto_reply +29
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +187
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
fajnie, a czemu w tej pierwszej części pominąłeś milion aut elektrycznych, elektrownię w Ostrołęce, polskie promy, pociągnięcie do odpowiedzialności trucicieli Odry, 770 mld z KPO, krótsze kolejki do lekarzy, szybsze procesy sądowe, 3 mln mieszkań, gabinet stomatologiczny w każdej szkole, obniżka VAT do 22% i bon mieszkaniowy?
Fakty są takie, że PiS obietnic dotrzymuje - pod tym względem jest wiarygodny.
@Czerwony_jak_WIG20: Tak, ten płot trzeba jak najszybciej rozebrać, bo czuje się jakbyśmy byli w jakimś więzieniu.
osobiście dołożyłbym:
- prawo antyaborcyjne jak w Iranie czy tam innym Talibanie: done
- najnizsza w historii dzietność w Polsce: done
- r--------e sądów: done
- bezkarność dla
Dzietność... globalnych trendów się nie powstrzyma.
Sądy? A kiedy to ostatnio sprawnie działało? To jest kasta. Każdy, kto miał jakąś sprawę w sądzie, ten wie.
Bezkarność dla swoich... tzn.? Do czego pijesz?
Zmarnowanie dotacji? Tusk uratuje pierwszego dnia po wygranych wyborach - tak powiedział:) masz wybór.
- ukrywanie długu: zgoda, dług jest wypychany, bo
@Czerwony_jak_WIG20: Czy ty w ogóle rozumiesz co tu napisałeś?
A tak BTW to ja się właśnie boję, że PiS obietnic dotrzyma.
czemu ku%%a to społeczeństwo ogranicza się do PO/PIS. Ile lat to będzie trwać?
Nie możecie tu analizować programów innych parti? Może oddać lepiej głos np na Bezpartyjnych