Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema, moja ex rozstała się ze mną mniej więcej półtora roku temu. 26 level here, ona też. Ja w międzyczasie znalazłem inną dziewczynę, ustatkowałem się i znalazłem bardzo dobrą posadę, związaną notabene z moim kierunkiem studiów. Pochodzę z dość bogatej rodziny i gdy jeszcze nie miałem pracy moja ex dość często korzystała z różnych wygód - wyjazdów, kolacji itp. Minęło te półtora roku, ona podobno wciąż nikogo nie ma. Spotyka się jedynie ze znajomymi. Trochę mnie zastanawia to, że wciąż nikogo nie ma. Czy waszym zdaniem istnieje możliwość, że będzie chciała się odezwać? #redpill #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dlaczego rozważasz to czy Twoja ex się do Ciebie odezwie skoro podobno jesteś zadowolony? Rozumiem złożyć sobie życzenia z jakiejś okazji i przy okazji zamienić kilka słów, ale co Cię obchodzi to czy kogoś ma czy nie?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Gościu, napisałeś, że się ustatkowałeś, więc po co to burzyć? Byłeś z nią, liczysz, że się odezwie bo zmieniłeś status materialny i co dalej? Zapanuj nad tym bo inaczej będziesz zakładnikiem szkodliwych myśli. Powodzenia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz