Aktywne Wpisy
IntruderXXL +244
TOTAL 1000KG treningowo. A oficjalny rekord Polski w trójboju wynosi... 1000kg.
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
WaltherW +102
Kiedy to gówno się skończy? :/ Jeszcze kilka dni temu zapowiadał się fajny wrzesień, a teraz się okazuje, że tej lampy nie ma końca.
#pogoda ##!$%@? ##!$%@?
#pogoda ##!$%@? ##!$%@?
#p0lka #heheszki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #badoo #tinder #blackpill #redpill
Swoją drogą znałem kiedyś kolesi a z Pakistanu. Spoko gość swoją drogą. To jaką miał gadkę do kobiet, to było mistrzostwo. W sekundę rozpracowywał co dana kobieta chce usłyszeć. Inaczej zagadywał do studentki lvl21 inaczej do MILF-a 35+. Szybko wynajdywał punkty styczne ze swoimi zainteresowaniami, jakieś tematy o które mógł zaczepić. Mistrz nawijania makaronu na uszy.
I to nie jest dobry podryw. To jest żerowanie na pragnieniach, deficytach emocjonalnych i potrzebach bliskości osoby podrywanej.
@Walimbrachol: To jest przede wszystkim #!$%@? cringe.
Jak ktoras jest na tyle glupia, zeby sie nabierac na te teksty to i tak #!$%@? w nią.
To jest zerowanie na checi posiadania chada. Chad dla kazdej 50letniej Grazyny 100kg plus sie nalezy incelu
@xxxxvxxxx bez kitu obserwując ludzi na ulicy to mam wrażenie że 90% śniadych i czarnych w Polsce trafia właśnie na takie coś albo i wyższy stopień otyłości. I zastanawiam się czy oni lubią takie kobiety czy tak bardzo lubią paszporty.
Ale to dotyczy nie tylko podrywu.
Oni faktycznie mają #!$%@? w kosmos social skille.
W wakacje byłem w Turcji. Tam idziesz na bazar, i jak cię handlarz weźmie w obroty, to autentycznie zaczynasz się dobrze czuć - pomimo, że doskonale wiesz, że on to wszystko mówi przecież tylko po to, żeby ci sprzedać podrobiony t-shirt za 3 dolary, to z przyjemnością stoisz i go słuchasz, po czym (wciąż mając świadomość tego, jaka to ściema!) kupujesz 3 koszulki i sześciopak skarpet, i na koniec jeszcze jest ci autentycznie przykro, że nie kupiłeś od
Polskie, nie bardzo...
A jak będzie atrakcyjny to się będzie przekomarzać, droczyć, uśmiechać.
@Walimbrachol: o tym wie większość przegrywów z tagu :)