Aktywne Wpisy

jmuhha +555
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
jmuhha +217
wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe,że w takich blokach z lat 80 mieszkania miały po 55 metrów, a teraz standard to jakieś 40? XDDD
źródło: 1000021507
Pobierz

Nie jeżdżąc dominującym bolidem nazbierał najwięcej pointsów Pośród całej reszty stawki, poza top 1.
Mając za kolegę zespołowego jednego z większych talentów w stawce, z którym trudniej się rywalizuje w odróżnieniu do dziada i jego trolla kanadyjskiego,
Dziada który jest głównym konkurentem o 1. miejsce w formule "best of the rest"
Taka jest prawda i nie zaprzeczajcie rasiści, bo wam poglądy Hamiltoniarskie się nie podobają xD
eeeee eee
źródło: IMG_4955
PobierzHamiltona zasługa w tym wszystkim jest taka że jest stabilny i regularnie dowozi. Tyle, to objaw solidnego rzemieslnictwa, ale raczej nie „przekota”. Co nie znaczy, że nim nie jest, ale ciężko to uznać na podstawie tego akurat argumentu.
Bambo jest odważny i pewny swoich skilli.
Nie zawsze się mu udaje, oczywiście, ale sądzę że najciekawiej się śledzi tego kierowcę w obecnym sezonie
źródło: IMG_0065
Pobierz@rad_kop: najlepszym kierowcą w zespole Mercedesa. Wsadź go z Alonso czy Coststappenem do jednego auta, to już się okaże być co najwyżej porównywalnym
@rad_kop: jak mnie wk****a takie gadanie o russelu i leclercu. Nigdy się nie nauczycie, że tempo na WDC to oni mają tylko na pojedynczych torach + są upośledzeni w stopniu umiarkowanym jeśli chodzi o race management.
źródło: temp_file5860854369905097050
Pobierzźródło: Swiatowid_cult_statue_Krak%C3%B3w_2013.4
Pobierz