Wpis z mikrobloga

@Umcia_Umcia: @Flutter_M_Shydale : otóż nie - jest zła tylko u brzydkiej części płci męskiej.

Jesteś introwertykiem jako brzydki? Jesteś nudny.
Jesteś cichy i nieśmiały jako brzydki? Jesteś dziwny.

Jesteś introwertykiem jako przystojny? Jesteś ułożony.
Jesteś cichy i nieśmiały jako przystojny? Jesteś tajemniczy
  • Odpowiedz
@Umcia_Umcia: Jako chłop nie możesz być introwertykiem. To znaczy możesz, ale jak to się mówi ''po robocie'' u siebie w domu. Laska oczekuję of faceta że będzie dynamiczny, będzie potrafił się z każdym dogadać, wszystko załatwić, rozwiązać każdy problem, i tak dalej i tak dalej.
  • Odpowiedz
Jesteś introwertykiem jako przystojny? Jesteś ułożony.

@Mazurroo: Nieprawda. Nawet inni mężczyźni będą wyzywać, że słaby i się nie odzywa lamus.

I przestańcie bredzić o introwertyzmie. Głównie co jest tępione to nieśmiałośc, która prowadzi do bierności i egocentryzmu, czyli bycia samemu dla siebie.
  • Odpowiedz
  • 5
Głównie co jest tępione to nieśmiałośc,

@nowywinternetach: Dlaczego? Dlaczego nie mogą tej osoby zostawić w spokoju? Aż tak bardzo im wadzi? Robi im krzywdę? Sprawia im fizyczny ból? Jaki jest powód ich zachowania?
  • Odpowiedz
@Umcia_Umcia Jestem introwertykiem, ale nie tak, że całkiem unikam ludzi, jak mam dobre towarzystwo, które potrafi pociągnąć rozmowę, to wytrzymam nawet cztery godziny, ale potem czuję fizyczne zmęczenie. Najczęściej wytrzymuję tylko parę minut. Ludzie autentycznie mieli o to do mnie pretensje. :( W ogóle wielu myśli, że coś do nich mam, czy jestem nawet złym człowiekiem. Lipa!
  • Odpowiedz
@Umcia_Umcia: całe czas jest mylone bycie introwertykiem z byciem pierdołą. Introwertyk to osoba która lubi przebywać w samotności, lubi swoje własne towarzystwo, ale nie oznacza to do końca automatycznie osoby która boi się wyjść do sklepu i odezwać w towarzystwie. 1/3 społeczeństwa jest z natury introwertyczna i dużo bardzo znanych osób nawet aktorów też jest introwertykami. Można być introwertykiem i umieć postawić na swoje czy nawet mieć cechy lidera gdzie
  • Odpowiedz