Aktywne Wpisy

RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
hub_bub +12
Mega dziwi mnie wycena Meta i Alphabet.
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak

Pod sztandarem ''złej osobowości'' też kryje się inne znaczenie: introwertyzm, bycie cichym i spokojnym człowiekiem. W skrócie ktoś mało dynamiczny.
To jest właśnie to, co normicy określają mianem ''złej osobowości''.
Tylko dlaczego zła? Bycie introwertycznym jest wrodzone czy ukształtowane poprzez wychowanie.
To jest pasywna cecha danego człowieka. Stękanie że ktoś jest mało dynamiczny jest ekwiwalentem narzekania, że kamień jest twardy a woda mokra. To jest domyślny stan człowieka.
Jakiekolwiek ''złe'' zachowanie odbywa się całkowicie mimowolnie i automatycznie. Wyśmiewanie i dokuczanie temu człowiekowi jest okrutne i ludzie którzy to robią niczym nie różnią się od małp które nie kontrolują swoich popędów.
Introwertyczny człowiek jest niczym wiatr - nikomu nie wadzi, po prostu jest.
Śmianie się z tych ludzi to świadomy wybór i decyzja podyktowana byciem zwykłym okrutnikiem.
#psychologia #introwertycy #blackpill #tfwnogf #przegryw
Jesteś introwertykiem jako brzydki? Jesteś nudny.
Jesteś cichy i nieśmiały jako brzydki? Jesteś dziwny.
Jesteś introwertykiem jako przystojny? Jesteś ułożony.
Jesteś cichy i nieśmiały jako przystojny? Jesteś tajemniczy
@Mazurroo: Nieprawda. Nawet inni mężczyźni będą wyzywać, że słaby i się nie odzywa lamus.
I przestańcie bredzić o introwertyzmie. Głównie co jest tępione to nieśmiałośc, która prowadzi do bierności i egocentryzmu, czyli bycia samemu dla siebie.
@nowywinternetach: Dlaczego? Dlaczego nie mogą tej osoby zostawić w spokoju? Aż tak bardzo im wadzi? Robi im krzywdę? Sprawia im fizyczny ból? Jaki jest powód ich zachowania?
@Umcia_Umcia: O to ja XD
@zeszyt-w-kratke: co jest w tym złego? czemu ludzie po prostu nie mogą kogoś takiego zaakceptować? przecież ta osoba nikogo nie krzywdzi.