Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

arnoldinho71 +489
#nieruchomosci
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
źródło: image
Pobierz

Uwielbiam te przepaść pomiędzy twórcami kontentu perfumowego, a rzeczywistością opisywaną przez ludzi w komentarzach XD
Easily 12+ hours projection
Sexy
Pantydroppers!!!
Słodki, rzucający się w oczy, świetny zapach
Idealny do stosowania zimą
Musisz go mieć! Kobiety go uwielbiają!
HIT SPRZEDAŻOWY
"Dostaliście w ogóle jakiś komplement?"
Yyy czy tylko ja po godzinie nie czuję tych perfum?
Czy tylko dla mnie zapachy w wąchalni są do siebie mega podobne
Znajoma mówi, że nic nie czuje :/
Koleżance to podobał się tylko dior sauvage jej byłego, chociaż jak ja się nim wypsikałem to nic nawet nie powiedziała, dziwne :/
#perfumy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: obraz_2023-09-17_135934969
Pobierz@mirko_anonim: Nie widzę powodu żeby kierować się rekomendacjami, które w przeważającej większości są robione za $$$
A co miała powiedzieć? Pachniesz jak mój były? xD Kome tarze o komplementach można sobie poczytać jako ciekawostkę, czy zapach jest ogólnie uzbany za przyjemny, a oczekiwanie komplementów w polskim społeczeństwie to niezła odklejka
Skąd wy tu takie mózgi bierzecie?
Cały internet dosłownie zalany pytaniami o perfumy, które dadzą komplementy. Każdy na tt/yt robi filmy o tym które perfumy tych komplementów dadzą najwięcej. Ale NIE, mamy przedstawiciela działu specjalnego, on komplementów nie oczekuje
Tylko miej świadomość, że to ty jesteś odklejony. Ludzie kupują perfumy dla komplementów ( z różnym skutkiem), a nie dla smierdzenia w piwnicy