Wpis z mikrobloga

Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
  • 186
@BrakWolnegoLoginu: Krótko i na temat. Ja ze swoją mamą regularnie jeżdżę na giełdy minerałów i biżuterii ;) później kawa, ciastko i powrót do domu. Bardzo to lubię :) A koleżanki, które o tym wiedzą, to zawsze powtarzają, że bardzo im to imponuje, żeby tak szanować rodzica i umieć z nim spędzać czas.
@AlienFromWenus:

i takie chamskie idiotki mają paczkę znajomych, są lubiane i zapraszane na imprezy, a normalni ludzie mający normalne relacje i jakiś szacunek do drugiej osoby jak zwykle są same, wyśmiewane i olewane

Bo mają na ryju, to co na ryju jest jedyną przepustką do takich klimatów, za pieniądze możesz to kupić ale jak skończą się pieniądze to skończy się socjal.
Nie popieram, ale rozumiem. Też często łapię olbrzymi WTF gdy słyszę od kogoś, że rodzina może być do czegoś więcej niż toksycznego wykorzystywania lub ignorowania. Ostatnio znajomy z pracy powiedział, że będzie spędzał czas ze siostrą "bo ona przyjeżdża do miasta" - musiałem szczękę z podłogi zbierać, bo zawsze myślałem że siostra i brat to najwięksi naturalni wrogowie.
@BrakWolnegoLoginu: Konformizm społeczny, na który kobiety są o wiele bardziej podatne niż mężczyźni sprawia, że mają tendencję do pogardzania lub wręcz (jak w Twoim przypadku) otwartego wyśmiewania zachowań/poglądów/rzeczy, które nie wpisują się w obowiązujący trend. To wrażenie, że większość młodych dziewczyn to kopia jednej od drugiej nie wziął się znikąd ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co do Twojej "dziewczyny"? Niech spier#$%a.
Nie popieram, ale rozumiem. Też często łapię olbrzymi WTF gdy słyszę od kogoś, że rodzina może być do czegoś więcej niż toksycznego wykorzystywania lub ignorowania. Ostatnio znajomy z pracy powiedział, że będzie spędzał czas ze siostrą "bo ona przyjeżdża do miasta" - musiałem szczękę z podłogi zbierać, bo zawsze myślałem że siostra i brat to najwięksi naturalni wrogowie.

@straz_konsumencka: Lol, myślałem że dobre relacje z rodzeństwem to jest norma.
@BrakWolnegoLoginu: Ktos napisal, ze juz rzynajmniej wiesz co cie ominelo w przyszlosci. Ja sie z tym zgadzam, jakbym sie mogl cofnac o te kilkadziesiat lat (w moim przypadku), to bym potwierdzil, ze to najlepsze rozwiazanie. Zaluje bardzo teraz rzeczy, waznych dla moich rodzicow, ktorych nie zrobilem z nimi kiedy jeszcze moglem. To jest nie do nadrobienia. A zmiana tepej cip...y na normalna laske jest do zrobienia w mniej niz pol roku
@BrakWolnegoLoginu: Idiotka w skrócie, dobrze zrobiłeś. Ja z moim Ojciem czasami śmigam na rowerach ja mam 34 l. a Ojciec 78 l. Kiedyś za młodu zabierał mnie co niedzielę na rowery do lasu, jakieś łąki, pola. Raz z Ojcem wykręciliśmy 72 km. Coś myślę że, gdyby miał tyle co ja i dałby mu kolarkę albo gravela to by jednorazowo wykręcał z 250 km ( ͡° ͜ʖ ͡°)