Aktywne Wpisy
Szał na mieszkania w Polsce jedynie wynika z tanich kredytów? Bo sobie myślę, że taki S&P na przykład ma lepszy zwrot niż jakieś mieszkania, nie dało by się jakoś wziąć kredyt na zakup ETF'ów a potem z zysków go spłacać?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Jest tu moze jakis studenciak, ktory tez zaczal teraz szukanie pokoju w #krakow szczerze to łeb mi paruje. Mieszkam 500km od Krakowa i co mam pojechac podpisac umowe bez gwaranacji, ze wynajmujacy mnie nie w-----a w ostatniej chwili i odda pokoj komus innemu xD. Wszedzie jakies ukryte oplaty, czynsz 1200 w tytule a tu pyk oplata startowa 800 kaucja x2,5 wieksza niz czynsz. Masakra
#studbaza #studia
#studbaza #studia
Gdybym wrzucił to na Facebooka, w ciągu kilku dni straciłbym połowę znajomych. Jak nie więcej...
To nie są znajomi tylko "znajomi". Ludzie ze świata tanecznego, z życia zawodowego, ze studiów, z życia towarzyskiego. Gdybym ich stracił... nie znałbym prawie nikogo.
Tylko z trzema osobami mogę porozmawiać sobie bez cenzury. To i tak wiele!
- Mężczyźni 9 razy częściej mają wypadki śmiertelne w pracy
- Mężczyźni wykonują cięższe i bardziej ryzykowne prace w złych warunkach
- Mężczyźni statystycznie pracują więcej
- Mężczyźni przechodzą na emeryturę 5 lat później niż kobiety jednocześnie żyjąc od nich krócej
- 40 domów samotnej matki, żadnego domu
Statystyczna kobieta: źle mi bo to i to
Statystyczny #przegryw chłopczyk: NIEPRAFDA, JESTEŚCIE UPRZYWILEJOWANE, ZAWSZE BYŁYŚCIE!
Wiec samo danie znaku równości miedzy jednym, a drugim(przywilejom a hasłem które odnosi