Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
onomatopeja_ +4
odkąd mam express do kawy testuje różne kawy i mleka. Na chwilę obecną o dziwo najsmaczniejsza była MK Cafe Premium plus alpro barista karmel, albo tymbark barista owsiany. Totalnie natomiast nie podeszła mi Blue Orca Coffee wersja Brazil. Ciekaw jestem waszych polecajek. #kawa #kawatime #ekspresdokawy
"ATAK NA STUDENTA Z UKRAINY
Nasz Ośrodek udziela pomocy ukraińskiemu studentowi, który został zaatakowany, pobity i znieważony.
Jeździ na taksówce, żeby zarobić na studia i utrzymanie. "
https://twitter.com/OmzRi/status/1701213289995293132
#ukraina #wojna #rosja #bekazprawakow #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam szczerą nadzieje, że szybko zidentyfikują i znajdą tych "sebixów wyklętych".
Swoją drogą strasznie mnie śmieszy fakt, że taki właśnie patus najgłośniej
@Pszehooy: będą obrywać przez k---a nagonkę jaka serwują prawicowe środowiska takie jak konfederacja. Ja nie popieram takich zachowań, ale gdybysmy mogli się pozbyć takich ludzi jak z nagrania to nie byłoby mniej takich sytuacji