Wpis z mikrobloga

@piotr_p0lak jak wiekszosc, tych "biznesmenow od zera"
Jedyny gosc jaki mi utkwil w pamieci i milo wspomiam z czasow przemiany w polsce to goscod optimusa, ktorego de faco uwalili...chociaz tez do konca nie jest napisane jaka mial przynaleznosc, sama akcja uwalenia goscia typowa akcja "ekipy" ktorej nie chcial posmarowac,

A tu prosze Pani przytakiewicz w wieku 25 lat otwiera sobie klinike, gdzie 92' sprowadzenie tego wszystkiego sprzetu to podejrzewam tak kosmiczny
  • Odpowiedz
@piotr_p0lak: generalnie jeśli popatrzysz na pierwsze 100 kobiet z listy Forbesa, to dużo powyżej połowy, jak nie ok 80 czy 90% (nie pamiętam dokładnych statystyk) jest tam w wyniku rozwodu. Rekordzistka to była żona Bezosa, która wyszła ponownie za mąż i jej mąż stał się przez to milionerem. Ale swoją drogą chciałbym zobaczyć ile mężczyzn jest tam w wyniku otrzymania majątku i firmy w spadku. Ile tak na prawdę pomnożyli
  • Odpowiedz
  • 1
@PokemonowyRambo: nie interesuje mnie fragment jej życia po poznaniu Kulczyka, bardziej interesujące jest to jak na 3 roku studiów udało jej się otworzyć sieć klinik stomatologicznych, w wywiadach zawsze podkreślała że zrobiła to wspólnie z bratową dentystką, podczas gdy od 5 lat była żonata z przedsiębiorcą o którym w internecie nie można znaleźć praktycznie żadnych informacji. Kreuje się na self-made woman a przypusczam że pomógł jej bogaty mężuś. Bo która
  • Odpowiedz
  • 0
To właśnie z pierwszym mężem Przetakiewicz wybrała się na najważniejszą szkolną imprezę, poprzedzająca egzamin dojrzałości. Wtedy byli jeszcze narzeczeństwem. Goście byli zaskoczeni jej partnerem.

"Najbardziej zaskakujące dla wszystkich było to, że na studniówkę przyszłam z narzeczonym - moim przyszłym mężem, który był ode mnie 13 lat starszy" – powiedziała w rozmowie z Plotkiem. "Nikt nie spodziewał się, że to jest mój chłopak, bo wyglądał jak nauczyciel" – podkreśliła.

wszystko jasne. Recepta na
  • Odpowiedz
@piotr_p0lak: Ta kobieta dorobiła się czerpiąc kase od Kulczyka, który nie ma nic wspólnego z biznesem, a był jedynie oligarchą. Dzisiejsi "zdrowi" biznesmeni nie chcą mieć nic z takimi ludźmi do czynienia.
  • Odpowiedz