Wpis z mikrobloga

@rubingramrap99: Tym właśnie tekstem pokazał całą naturę problemu ze sobą, swoimi problemami psychicznymi i kompleksami.
Żeby coś dostać to trzeba coś zaoferować. Mając taki potencjał on go po prostu przesrał.
Zauważcie jedno. Wszyscy winni tylko nie Sebastian Wydrzyński. Wszyscy mają się nisko pokłonić i jak na regionalnym zjeździe chińskiej partii komunistycznej wystąpić przed szereg i kajać się za swoje grzechy i zaniedbania. Wszyscy tylko nie Seba Ballas.
No i rynek
  • Odpowiedz
@zombine: Ja już się na jego temat wypowiadałem kilkukrotnie i nie chce mi się tego mielić w nieskończoność. Osoby takie jak ja, które pamiętają stary, dobry internet po części zrozumieją Ballasa, bo ten internet stał się naprawdę chvjowy... Ja po prostu żałuję, że już nie streamuje, bo jego odpały naprawdę poprawiały mi humor w tej szarej, smutnej codzienności.
  • Odpowiedz
@rubingramrap99: Ja cię rozumiem ale żeby zbierać profit trzeba pracować. Ktoś tu wrzucił parę dni temu ramówki z trzyletnich lajtów. Omsi, omsi i train simulator. Na tym nie robi się mamony, na tym nie przyciąga się widza.
O widza trzeba walczyć i można to robić będąc sobą. No cóż...
  • Odpowiedz
@zombine: Ty nie rozumiesz elementarnej rzeczy. Oczekujesz, żeby wszyscy wokoło ciebie spełniali twoje oczekiwania.
DallasStudios to produkt na danej platformie, więc albo go wybierasz, albo odbijasz się jeśli ci zwyczajnie nie pasuje.
Dlatego jesteś zaburzonym natrętem, bo jesteś przekonany, że DallasStudios musi spełniać twoje oczekiwania i zmieniać się do twoich indywidualnych potrzeb. Sytuacja jednak jest dokładnie odwrotna, bo DallasStudios ma swoich fanów i widzów, ty wyraźnie nie pasujesz do ich stylu
  • Odpowiedz
@DalasTudios: i kto to mówi? typ, który ma chorobliwą obesesję na punkcie jednego gościa w całym internecie?
Jak otwierasz lodówkę to też widzisz Dallasa? xD
W moim poście wyżej (choć nie był odpowiedzią do ciebie), widzisz tylko swoje żałosne odbicie mauzer dlatego cię to przeszywa osobiście. Poświęcasz swój cenny czas tworząc discorda dla śmiesznej grupki hejterów, wrzucasz cudze materiały na swój kanał yt (aaaa sorry, bo kanał już spadł z rowerka przez
  • Odpowiedz
@adamos96: Grüß Gott Bastian,

po pierwsze proszę mi wymienić z całym szacunkiem, jak moja szczątkowa działalności na łamach discorda, miała kiedykolwiek negatywny lub szkodliwy wydźwięk w stosunku do osoby, wobec której prowadzony jest ten tag.
Wy myślicie, że ja poświęcam całą swoją energię na organizowanie nie wiadomo jakich intryg i oczernień. No na prawdę, dalej się tam polaryzujcie w swoim kółku wzajemnej adoracji. A wszyscy wiedzą, że to jest tylko show.
Założyłem ten
  • Odpowiedz
@DalasTudios: Widzisz, problem polega na tym, że od absencji Dallasa nie minęło ani parę dni, miesiąca, czy pół roku.
Wszystko byłoby zupełnie normalne, gdyby sprawa była całkiem świeża, a twoja reakcja, czy zachowanie było incydentem, jak u większości normalnych ludzi - po prostu odnieśli się do danej sytuacji, czy wyrazili swoją subiektywną opinię i po tym ostatecznie pogodzili się z pewnymi faktami przechodząc do dalszego porządku życia. Większość po prostu żyje
  • Odpowiedz
@adamos96: Z szacunku do twojej twórczości nie będę się z tobą Sebastianie kłócił. Mamy swoją społeczność, mamy swoje akwarium, gdzie każdy czuję się jak ryba i nikt na to nic nie poradzi. Robimy swoje i dobrze.
  • Odpowiedz
@DalasTudios: Dlatego szkoda, bo miałeś potencjał i jakiś pierwiastek energii, mogłeś go przekuć dla dobra Dallasa i dla pozytywnego propsowania jego społeczności, co więcej powrotu i dalszego rozwijania, sam byś na tym skorzystał.
Jak mówisz, wybrałeś drugą stronę barykady, otaczając się jego największymi zje..bami, którzy od samego początku gorliwie niszczyli jego osobę i twórczość. Z takim podejściem nic dziwnego, bo niczego sensownego i owocnego się nie zbuduje, można tylko osiąść
  • Odpowiedz