Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v8 czas zaczac
https://forms.gle/cRk1hgrinihM6LWVA
1. nalezy wpisywac wage minimum raz na 7 dni, przy dluzszej przerwie wylatujesz
2. kto nie wpoisze wagi wylatuje w p---u a jak wyleci w pierwszych 6 tygodniach to ma bana na kolejne igrzyska
3. nalezy dolaczyc do discorda i zmienic tam nick na wykopowy
https://forms.gle/cRk1hgrinihM6LWVA
1. nalezy wpisywac wage minimum raz na 7 dni, przy dluzszej przerwie wylatujesz
2. kto nie wpoisze wagi wylatuje w p---u a jak wyleci w pierwszych 6 tygodniach to ma bana na kolejne igrzyska
3. nalezy dolaczyc do discorda i zmienic tam nick na wykopowy
Mietek66348 +34
#konfitura Serio, przeraża mnie poziom glorifikowania donosicielstwa. Ludzie, którzy uprzykrzają innym życie, latają z każdym szczegółem jak z raportem i jeszcze są za to chwaleni w jakim świecie to jest normalne?
Konfidentura nigdy nie była czymś godnym podziwu. To nie jest odwaga, to nie jest dbanie o porządek to zwykłe wpieprzanie się w cudze życie i robienie problemów tam, gdzie ich nie trzeba. Najgorsze jest to, że część ludzi robi
Konfidentura nigdy nie była czymś godnym podziwu. To nie jest odwaga, to nie jest dbanie o porządek to zwykłe wpieprzanie się w cudze życie i robienie problemów tam, gdzie ich nie trzeba. Najgorsze jest to, że część ludzi robi

Jestem w liceum i mam problem ze znajomymi, bo mam wrażenie, że każdy jest fałszywy i toksyczny. Obgadywanie każdego, wyśmiewanie randomowych ludzi i siebie nawzajem, ocenianie ubioru itd. Nie wiem, co robić, bo klasy nie zmienię. Przeszkadza mi to, bo czuje się samotna przez takie rzeczy, bo uważam, ze nie mam wokół siebie ani jednej wartościowej osoby, z która mogłabym się prawdziwie zaprzyjaźnić.
#liceum #szkola #samotnosc #damskiprzegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nawet te najbrzydsze miały adoratorów.
A co najlepsze to te najbrzydsze najszybciej wyszły za mąż.
Eh, człowiek pamięta jak przeglądał profile Szarysz myszek, a tam w polubionych 1+1=69