Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +81
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
troglodyta_erudyta +665
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@konradpra: Oczywiście masz racje. Nie zauważyłem +
Bo Anglicy z braku kasy i chęci nie inwestowali w niego od 1998 roku i nie zrobili żadnych unowocześnień/poważnych remontów.
https://www.bbc.co.uk/news/uk-53909087
Sam zachodni czołg to niewielka pomoc. Można zniszczyć nawet najlepszą jednostkę. Ja bym się za bardzo nie martwił że zachodni sprzęt ulega zniszczeniu. Nie jest on używany w połączeniu z innymi zachodnimi komponentami więc UA nie
W Europie kończą się zapasy tego co można im dać.
Takim Brytyjczykom właściwie już nic nie zostało do oddania, chyba że mają się rozbroić.
Polsce też bo oddaliśmy wszystko co mogliśmy a nawet więcej.
Jesteśmy na etapie szorowania po dnie beczki jak chodzi o państwa europejskie.
@Mukdaar: Nie wiem skąd taki wniosek. Ale jeżeli myślisz, że fabryka samochodów osobowych zacznie nagle produkować czołgi czy samoloty to się grubo mylisz. Podobnie z podzespołami do sprzętu wojskowego. Aktualnie nawet brakuje takich "drobiazgów" jak prochu czy materiałów wybuchowych a ogólnie wszelkich substancji chemicznych używanych do produkcji materiałów wybuchowych. Nie tak dawno (nie wiem jak teraz) brakowało w Europie