Aktywne Wpisy

Selina_ +1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Uuroboros +1
Popsuła mi się kosiarka spalinowa, za naprawę gęgają 850zł, druga jest w dziwnym stanie że się co jakiś czas psuje i dlatego myślałem żeby kupić inną kosiarkę. Już dawno myślałem o tym żeby kupić elektryczną.
Na allegro widziałem firmy wuber (przykładowo bo nie zamykam się na jedną firmę ani nic) Amukulatorowa i 2 akumulatory prawie 900zł a elektryczna na kabel prawie 400zł.
Wiem że elektryczna na kabel wymaga innego podejścia do koszenia trawnika,
Na allegro widziałem firmy wuber (przykładowo bo nie zamykam się na jedną firmę ani nic) Amukulatorowa i 2 akumulatory prawie 900zł a elektryczna na kabel prawie 400zł.
Wiem że elektryczna na kabel wymaga innego podejścia do koszenia trawnika,

Zly zelenski nakierowal rosyjskiego drona na rumunie! Ten zelenski za wszystkim stoi!
@gtqwc_: Ciekawe hmmm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BayzedMan: Żeby się znowu nie okazało, że ukraiński pocisk zaatakował członka NATO a Ukraina kolejny raz robi fikołka i próbuje to zwalić na Rosję hmm ( ͡º ͜ʖ͡º)
@spinaczel: Gimnastyka umysłowa.
@Szinako: Tak towarzyszu, napewno to zelenski wlecial tym dronem w rumunie, nasi bracia rasjanie by nigdy czegos takiego nie zrobili. A te 3 rakiety co wlecialy razem z ta rakieta z pod bydgoszcza to pewnie tez spisek ukraincuf
@BayzedMan: To nie spisek, tylko urojenia mające związek z chorobą xD.
@gtqwc_: Przeciez rzad i wojsko wiedzieli o tych rakietach, tylko nic opinii publicznej nie powiedziano. xd