Aktywne Wpisy

MrSzakal +91

pogop +3
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #feels
Powiedzcie mi, jak Wy to widzicie ze swojej perspektywy? Od kilku miesięcy jestem w związku z niewiele starszą kobietą. Dziewczyna pochodzi z bogatego domu, jednocześnie nie jest rozkapryszona, pracuje i zna wartość pieniądza czyli coś czego brakuje wielu dzisiejszym bananom. Jest niezależna, ma własne mieszkanie i samochód jednocześnie podkreślając, że to nie jest jej a jej rodziców. Ja znowu jestem po drugiej stronie barykady, pochodzę raczej z biedniejszego domu gdzie nie mogłem liczyć na wsparcie finansowe od strony rodziców. Skończyłem dobre studia, jestem ambitny, zarabiam całkiem nieźle (na pewno więcej od niej), ale jednocześnie nie posiadam samochodu ani własnego mieszkania. Jestem wiec na trochę innym etapie życia niż ona. Czasami taka sytuacja mnie męczy, czuję się w pewien sposób „gorszy” z tego względu, zawsze było mi tłumaczone, że to mężczyzna powinien „prowadzić” związek. Niestety nie czuję się w tej sytuacji komfortowo, ale jeszcze przez jakiś czas nie ulegnie ona zmianie. Jak poradzić sobie z takimi myślami? Czy są racjonalne czy powinienem to olać skoro ona twierdzi, że dla niej to żaden problem?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: terapia - masz niskie poczucie wartosci.
Nie wiem, czy to dobrze rokuje na przyszlosc w Twoim zwiazku, jak sie nie wyleczyc z
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
───────────────