Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nie umiem odpowiedzieć na żadne z pytań

Ale co sądzisz o matach z kolcami? Ja się niestety splamiłam taką polecaną przez influencerki, ale niektórzy kupują z innych firm i też są zadowoleni

Na mnie to działa lepiej niż masaż.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przede wszystkim znajdź dobrego rehabilitanta i skombinuj sobie kompleksowe badania kręgosłupa

masaże "relaksacyjne" są tak samo skuteczne w tego przypadku problamach, jak okładanie się pokrzywami i rumiankiem w czasie pełni ;p

jak będziesz bagatelizował problem, to w końcu wywrócisz się na ulicy i z bólu nie będziesz mógł wstać. oczywiście nikt ci nie pomoże i będziesz tak leżał na ulicy (nagrywany przez gówniarzy) aż do przyjazdu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: masaże przynoszą ulge ale nie rekompensują ci wadliwej postawy przy siedzacym trybie zycia; po 15 latach n-----------a się własnym kregoslupem, 3 operacjach, milionach masazy i rehabilitantów to zalecałabym trekking jako najskuteczniejszą metodę hamowania tej katastrofy. żadne rowery, zadne wibracje z masazami, żadni nastawiacze kregów, co najwyżej ewentualnie pływanie na plecach z pomysłow na własną reke. idź se zrób rezonans i do ortopedy albo neurochirurga, bo pewnie masz poczatek przepukliny
  • Odpowiedz