Wpis z mikrobloga

Mam przyjaciela tłumacza, zna biegle 5 języków, 10 lat mieszkał w Oksfordzie, ale urodził się na Ukrainie. Często pojawia się w Krakowie i wtedy też tam przyjeżdżam, bo razem się bawimy, ale najsmutniejsze jest to z czego oboje się śmiejemy, zawsze zagaduje do p0lek w różnych językach, nie ma nic dziwnego w tym, że lecą na angielski, niemiecki czy węgierski, ale najsmutniejsze jest to, że p0lki nie chcą z nim wcale rozmawiać kiedy słyszą polski, ale kleją się do niego jak usłyszą ukraiński, ja rozumiem kompleksy polek, ale one już tak odleciały, że prędzej pójdą z ukraincem niz polakiem XDD

Żarty żartami z polek na wykopie, ale te żarty nawet nimi nie są, to jest czysta prawda. Ja rozumiem niemca, czy anglika, ale polki na prawde juz tak gardza polskimi facetami, ze z polakiem w pubie nie pogadaja, ale do ukrainca sie przykleja, a jak zaczyna gadac po niemiecku to musi je az odganiac bo nie daja spokoju xDD

#przegryw #blackpill #redpill #krakow #p0lka #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
  • 10
@TTedbundYY: Tylko tutaj mówimy o sytuacji w której polski mu tylko przeszkadza, bo ani razu nikogo nie wyrwał na polski, nie jest zadnym Chadem, wyglada po prostu ok i jest niski, magia sie zaczyna jak zaczyna mowic w obcym jezyku, bo tylko wtedy mu sie udaje wyrwac jak udaje obcokrajowca. Ryja nie zmienia, zmienia tylko język i po polsku nic mu sie z kobietami nie udaje.
@artur-hemingway: mnie nie pytaj, dziwne po prostu to jest...
większość polek świetnie UDAJE pewność siebie a wystarczy coś "palnąć" i zabiłyby cię z emocji na miejscu...
to tak samo polacy - wyjedziesz z tego kraju i okazuje się że JESTEŚ OK i atrakcyjny. A nie ciągle cię tutaj gównem nazywają itp.
Może to zabrzmi słabo ale im dłużej żyje tym bardziej żałuje że urodziłem się Polakiem. W nas jest dziwna mieszanka
@artur-hemingway: no właśnie, ale nie uogólniaj też bo przecież kilka milionów polek nie jest taka sama XD ale jakaś tam grupa tak - wszystko inne byle nie polak
mi się wydaje że to są jakieś nieprzerobione emocje...
wiesz ktoś czuje się jak gówno to projektuje to na innych
np ktoś ci mówi "jesteś gównem" oznacza "jestem gównem" XD