Aktywne Wpisy
stanley___ +45
Konfederusiusz +706
Czyli tak, pis-owcy ściągnęli jak zwykle Solidarność, która przez ostatnie 8 lat siedziała cicho i się nie odzywała, a głęboko w dupie miała rolników. Teraz ta pis-owska solidarność zjechała do Warszawy, żeby robić antyrządowe protesty kosztem rolników. Część rolników idzie z nimi ramię w ramię, gdyż myślą, że może tak coś więcej ugrają. Ta pis-owska Solidarność specjalnie wszczyna burdy z policją, żeby tylko robić propagandę kosztem rolników, a ci dali się wciągnąć
Żarty żartami z polek na wykopie, ale te żarty nawet nimi nie są, to jest czysta prawda. Ja rozumiem niemca, czy anglika, ale polki na prawde juz tak gardza polskimi facetami, ze z polakiem w pubie nie pogadaja, ale do ukrainca sie przykleja, a jak zaczyna gadac po niemiecku to musi je az odganiac bo nie daja spokoju xDD
#przegryw #blackpill #redpill #krakow #p0lka #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
większość polek świetnie UDAJE pewność siebie a wystarczy coś "palnąć" i zabiłyby cię z emocji na miejscu...
to tak samo polacy - wyjedziesz z tego kraju i okazuje się że JESTEŚ OK i atrakcyjny. A nie ciągle cię tutaj gównem nazywają itp.
Może to zabrzmi słabo ale im dłużej żyje tym bardziej żałuje że urodziłem się Polakiem. W nas jest dziwna mieszanka
mi się wydaje że to są jakieś nieprzerobione emocje...
wiesz ktoś czuje się jak gówno to projektuje to na innych
np ktoś ci mówi "jesteś gównem" oznacza "jestem gównem" XD