Aktywne Wpisy

Fizyk_Dawid_Pasieka +669
#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
źródło: 1000044173
Pobierz
PrzylepkaZniszczenia +283

Jak byłam dzieckiem to ojciec się nade mną znęcał. Gdy tylko miał zły humor, czyli co drugi dzień, wszczynał awantury i bił mnie. Przeżyłam koszmar, i przy pierwszej lepszej okazji wyprowadziłam się z domu.
Myślałam, że jak zerwę kontakt to wszystko w moim życiu się już ułoży. Tylko że on zniszczył mnie psychicznie. Długo pracowałam nad tym żeby pozbyć się lęków i depresji, co po części się udaje. Ale jest jedna rzecz której nie mogę zmienić.
Czuję pociąg seksualny wyłącznie do dużo starszych mężczyzn, i to najlepiej w typie grubego "Janusza" z małej miejscowości. Kojarzy mi się z ciepłem rodzinnego domu, którego nigdy nie miałam. Szukam w takich taty.
Próbowałam wchodzić w związki z bardzo fajnymi chłopakami w moim wieku, ale zawsze musiałam zmuszać się do okazywania czułości, bo jej zwyczajnie się czuję. To było bez sensu, jedynie ich krzywdziłam, gdyż zastanawiali się, co jest z nimi nie tak, że jestem taka zimna.
Natomiast gdy umawiałam się z takimi "Januszami" to czasami, przez chwilę, byłam szczęśliwa. Od dekad nieruszana meblościanka, soczek w szklaneczkach z PRLu, w powietrzu charakterystyczny zapach starych ludzi, i on: dwa albo i trzy razy większy ode mnie, po rękach widać że reperował samochód, po spodniach, że w garażu spędza większość wolnego czasu. Wszystko się we mnie uruchamia, jestem chętna na wszystko bez pytania. To bardzo dziwne uczucie, gdy czujesz naraz silne obrzydzenie i pociąg. Wstyd i radość.
Chciałabym kiedyś założyć normalną rodzinę. Właściwie powinnam powoli zaczynać już teraz, bo zegar tyka i to właściwie ostatni dzwonek gdy jestem jeszcze młodą dziewczyną. Ale nie jestem w stanie pokochać normalnego chłopaka.
A nawet gdybym porzuciła plany o normalnym życiu i związała się z takim "Januszem"... szybko się okazuje, jakie to trudne. To są często ludzie niewykształceni, zacofani, biedni, z mnóstwem problemów, którzy nie chcą zmieniać swoich przyzwyczajeń. Żyć z takim człowiekiem to na dłuższą metę udręka: wiem, bo próbowałam, i przeżyłam ciężkie zderzenie z rzeczywistością. Nie mówiąc o tym, że gdyby ktokolwiek z mojego otoczenia się dowiedział, byłabym wymazana społecznie. Ponadto, nie mogłabym z nim robić rzeczy, które chcę w życiu robić: pójść na imprezę, pojechać w góry, przebiec maraton, nauczyć się języka obcego. Byłabym z nim 10 lat, a potem on by zachorował, i musiałabym się nim opiekować.
Czuję się zepsuta i skazana na samotność. Jestem wściekła, że nie potrafię podjąć decyzji, jak pokierować swoim życiem. Boję się, że zostanę sama. A tak bardzo chciałabym czuć się kochana. Ale sama nie potrafię kochać.
#zwiazki #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: mmm, zostań moją żoną
2. Szybciutko na terapię, szkoda że nie poszłaś kilka lat temu.
─────────────────────
źródło: to_ja
Pobierz2. W razie wątpliwości patrz punkt 1
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────