Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wróciłem do PL bo dostałem świetną ofertę pracy $$$$ ale po kilku miesiącach już żałuję a powodem jest tutejszy rynek matrymonialny. p0lkom to się naprawdę w dupach poprzewracało. Siedząc na zachodzie bez problemu umawiałem się z fajnymi kobietami z najróżniejszych zakątków świata, a tu? "hej" to szczyt finezji jeśli chodzi o odpowiedzi. 180 wzrostu, świetna praca, zwiedziłem pół świata, na każdy temat potrafię podjąć rozmowę, w pracy każdy mnie lubi bo sympatyczny ze mnie gość ale najwyraźniej dla p0lki to za mało. to wasza wina spermiarze
#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

"Zwiedziłem pół świata" podane jako zaleta, a jak się taka kobieta z nim zwiąże to nagle koniec z podróżami, bo się "wyszalal" i woli teraz siedzieć w domu a ona razem z nim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nikogo nie interesuje gdzie byłeś.

Panie chcą emocji, których im nie zapewniasz, albo w niewystarczającej ilości. Za granicą ty jesteś egzotyka.
Tu nie zagrasz tej karty.

Oczekujesz od pani jakiś głębszych przemyśleń - to chcesz być we friendzone czy nie? Długie rozmowy prowadzi się z przyjaciółmi, po upływie znacznego czasu. Pani świeżo poznana chce "motylków w brzuchu" i tu masz raczej sekundy na wywołanie tego. Najmocniejsze emocje to te złe i dlatego najszybciej
  • Odpowiedz
@Tfuj_ex: ładnie masz zajechany łeb przez puasow i fora typu podrywaj albo bracia samcy xD. Ludzie nie są tacy sami, jedyna cecha która jest uniwersalna to prawdziwa pewność siebie. To jest coś czego nie da się udawać tak jak WY to robicie. Albo się z tym rodzisz albo to ciężkie lata pracy, a wy macie podejście w stylu "albo pojawiasz się pod domem za 5 minut albo na twoje miejsce
  • Odpowiedz
@Bjonr dziękuję za trafne spostrzeżenia.
nie wiedziałem. teraz już wiem.

no to niech OP tak nie robi bo to nie działa :-)

pozdrawiam serdecznie
  • Odpowiedz
Ale nie rozumiem zdziwienia, normalne laski są w związkach, te które są wolne, nie są wolne bez powodu.

to wasza wina spermiarze

Wina leży tylko i wyłącznie po stronie patusów którzy sypiają z laskami ale nie wchodzą z nimi w związki, tworząc uszkodzone dobra.
@mirko_anonim:
  • Odpowiedz