Aktywne Wpisy

Arbuzlele +21

zdzichpolspzoo +33
tak serio, to kumacie, że są przegrywy, którym się wydaje, że borderki, czy inne p----------e laski, to takie seksualne bestie, może trochę mniej stabilne emocjonalnie, ale wystarczy troszkę mocniej zacisnąć zęby, bo dla takiego ruchania to warto xD? to macie przykład, jak to wygląda w rzeczywistości. te 5-10 minut przyjemności nie jest warte tego gówna i cyrków, z jakimi trzeba się użerać później + nigdy nie wiesz, czy taka nie zrobi coś

Wróciłem do PL bo dostałem świetną ofertę pracy $$$$ ale po kilku miesiącach już żałuję a powodem jest tutejszy rynek matrymonialny. p0lkom to się naprawdę w dupach poprzewracało. Siedząc na zachodzie bez problemu umawiałem się z fajnymi kobietami z najróżniejszych zakątków świata, a tu? "hej" to szczyt finezji jeśli chodzi o odpowiedzi. 180 wzrostu, świetna praca, zwiedziłem pół świata, na każdy temat potrafię podjąć rozmowę, w pracy każdy mnie lubi bo sympatyczny ze mnie gość ale najwyraźniej dla p0lki to za mało. to wasza wina spermiarze
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
"Zwiedziłem pół świata" podane jako zaleta, a jak się taka kobieta z nim zwiąże to nagle koniec z podróżami, bo się "wyszalal" i woli teraz siedzieć w domu a ona razem z nim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Panie chcą emocji, których im nie zapewniasz, albo w niewystarczającej ilości. Za granicą ty jesteś egzotyka.
Tu nie zagrasz tej karty.
Oczekujesz od pani jakiś głębszych przemyśleń - to chcesz być we friendzone czy nie? Długie rozmowy prowadzi się z przyjaciółmi, po upływie znacznego czasu. Pani świeżo poznana chce "motylków w brzuchu" i tu masz raczej sekundy na wywołanie tego. Najmocniejsze emocje to te złe i dlatego najszybciej
─────────────────────
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
nie wiedziałem. teraz już wiem.
no to niech OP tak nie robi bo to nie działa :-)
pozdrawiam serdecznie
Wina leży tylko i wyłącznie po stronie patusów którzy sypiają z laskami ale nie wchodzą z nimi w związki, tworząc uszkodzone dobra.
@mirko_anonim:
@typeczek: gimbaza atakuje.