@MisPluszowyZWadaWymowy jak można sugerować się recenzjami tych idiotów xD ci recenzenci nawet nie potrafią grać w gry, mówię o tych, co dają 9+/10 każdej większej grze
@MisPluszowyZWadaWymowy: Kingdom Come Deliverance, a dla mnie to jeden z lepszych RPGów... Aby rzetelnie ocenić zawsze trzeba zagrać samemu bez uprzedzeń.
@MarioF87: To jest o tyle ciekawe że po 2h grania mi się nie podobało i irytowało (szczególnie walka), ale po 20h byłem zachwycony. @MisPluszowyZWadaWymowy: W sumie recenzję tak jak ludzie obstawiali. Praca zachwyty 9/10, ludzie 7/10 i typowa gra Bethesdy, sam tego oczekiwałem.
@MisPluszowyZWadaWymowy: te z Xbox w nazwie to ogólnie wszystko oceniają wysoko, przeglądam z ciekawości recenzje Immrotals Of Aveum, które wygląda jak kompletna kupa i oczywiście oceny po 88, 83, 80. Widocznie są wybrakowani jakichkolwiek gier, ale co się dziwić jak ostatnia gra, na której trzymali nadzieje to Redfall. ¯\(ツ)/¯
@MisPluszowyZWadaWymowy: Kingdom Come Deliverance, a dla mnie to jeden z lepszych RPGów... Aby rzetelnie ocenić zawsze trzeba zagrać samemu bez uprzedzeń.
@MarioF87: bo to jest takie drewno ze az w walce kamera clipuje przez model postaci ktora grasz xD a system alchemii to juz w ogole stworzony zeby #!$%@? gracza. jeden z najlepszych perkow w grze to perk na pomijanie animacji w alchemii xd
@yeradd: przeciez oceny i recenzje od lat to sciema zwlaszcza gdy skalia 1-10 nie istnieje a jest 7-10 moze czasem realnie 5-10. zobacz sobie na oceny cyberpunka w okolicach premiery.
#starfield #gry
@MarioF87: To jest o tyle ciekawe że po 2h grania mi się nie podobało i irytowało (szczególnie walka), ale po 20h byłem zachwycony.
@MisPluszowyZWadaWymowy: W sumie recenzję tak jak ludzie obstawiali. Praca zachwyty 9/10, ludzie 7/10 i typowa gra Bethesdy, sam tego oczekiwałem.
@MarioF87: bo to jest takie drewno ze az w walce kamera clipuje przez model postaci ktora grasz xD
a system alchemii to juz w ogole stworzony zeby #!$%@? gracza. jeden z najlepszych perkow w grze to perk na pomijanie animacji w alchemii xd