@Kopytnik_1: zapytasz i się dowiesz, że to przez jakiś absurdalny niemierzalny powód. To nie ma absolutnie żadnego przełożenia i zawsze chodzi o wygląd.
@Kopytnik_1: lanie wody jak na maturze z polskiego, najbardziej generyczna z generycznych możliwych wypowiedzi. Nic z niej nie wynika. Kobiety to poziom czata gpt, poziom k---a NPCta.
@JimLahey88: co ci nie pasuje w jej wypowiedzi? Kulturalnie napisała, że jak ktoś ma kompleksy np na punkcie wzrostu, to nie dotrze do niego że kosza dostał np za to że nie kumał żartów i był zbyt dążący do relacji, popisujący się jaki to on nie jest zajebistym kandydatem na męża który planuje po pierwszej rozmowie już następne 20 lat do przodu, co płoszy kobiety, tylko od razu uważa że
@AlienFromWenus: Nie wiem czy zauważyłaś, ale robisz to samo. Też zakładasz, że wiesz co siedziało w głowie tej kobiety. A skąd ta pewność? Tylko ta kobieta to wie.
My na tym tagu mówimy o pewnych tendencjach. Nasze przypuszczenia nie wzięły się znikąd. Przeczytaj sobie na przykład ten wywiad z socjologiem.
Kulturalnie napisała, że jak ktoś ma kompleksy np na punkcie wzrostu, to nie dotrze do niego że kosza dostał np za to że nie kumał żartów i był zbyt dążący do relacji
@AlienFromWenus: Ja dwa razy usłyszałem od dziewczyny ze jestem za niski. Ciężko w tym przypadku mówić o czymś takim co tu różowe wypisują jak powiedziano mi to wprost.
No i druga kwestia, dla waszej własnej wygody przyjmujecie że
Skoro usłyszałes że jesteś za niski to docen tę szczerość.
U drugiej różowej to może nie być problem a problemem jest np zbyt poważnie podejście do życia, brak umiejętności interpersonalnych czy depresyjne spojrzenie na świat ale nie umie tego prosto
@Pralko-suszarka mnie też jak rzucali, czy zdradzali niebiescy to nie robili mi wywodu, dlaczego zachowali się jak chuje. Jeżeli masz w dupie związek/relację, to nie chce Ci się pewnie strzępic języka na czcze gadanie, bo ta osoba niewiele znaczy. Czy to był pinkpill? W sumie to po latach mam do w dupie, jaki był powód - grunt, że śmieci same się wyniosły.
@AlienFromWenus: Doceniam. Tylko co to zmienia? No nic. Poza tym, że zyskuje argumenty przeciwko wam xD
U drugiej różowej to może nie być problem a problemem jest np zbyt poważnie podejście do życia, brak umiejętności interpersonalnych czy depresyjne spojrzenie na świat ale nie umie tego prosto
@AlienFromWenus: To jest typowe kobiece p---------e, nie ważne jakby ciebie to bolało. Musisz sobie w końcu uświadomić że życie nie krąży wokół ciebie i twoich dziwnych wymysłów. Rzeczywiście masowo kobiety dają kosza facetom przez to że są niscy, że mają twarz 3/10 a nie 9/10 same będąc 3/10. Chociaż nie wiem dlaczego cokolwiek piszę, czytając twoje wypowiedzi siedzisz zamknięta w bańce. Jakby tyle od nas zależało (nie licząc hajsu, ale
"brak umiejętności interpersonalnych" i "depresyjne spojrzenie na świat" to cechy, które są skorelowane z wyglądem, a w szczególności z niskim wzrostem. Jeśli ktoś jest brzydki, a w szczególności niski to w konsekwencji trudniej zawierać i utrzymywać mu znajomości, zwłaszcza z kobietami. To z kolei uniemożliwia rozwijanie umiejętności interpersonalnych. Brak sukcesów w relacjach z kobietami z czasem wpływa na wyrobienie w sobie depresyjnego spojrzenia na Świat, a często po prostu
@Blackmore: no ale co ja poradzę że mnie męczy takie depresyjne spojrzenie i myślenie? Nie podoba mi się to więc tego unikam i nie interesuje mnie tego przyczyna.
@AlienFromWenus: Nic nie poradzisz. Każdego męczy depresyjne spojrzenie i myślenie. Ludzie unikają takich ludzi. Ludzie chcą nawiązywać relacje z ludźmi, z którymi zawieranie relacji jest korzystne z jakiegoś względu - z ładnymi, sławnymi, zamożnymi, utalentowanymi albo optymistycznie nastawionymi do życia. Ładny może dać dobre geny, znajomość z kimś sławnym albo zamożnym oferuje powodzenie finansowe, a znajomość z kimś optymistycznie nastawionym do życia - lepszy humor.
A mi chodzi o to że jak ja odrzucam kogoś za depresyjne podejście do życia, jojczenie i marudzenie, to ten ktoś może myśleć że odrzucam go przez np wzrost, i nie ma chooya że zrozumienie, on będzie przekonany o swojej racji a potem jeszcze może mieć pretensje, że dlaczego go okłamuję xD weź się z takim dogadaj.
Komentarz kobiety na temat tego, co określamy mianem: "blackpill".
My na tym tagu mówimy o pewnych tendencjach. Nasze przypuszczenia nie wzięły się znikąd. Przeczytaj sobie na przykład ten wywiad z socjologiem.
https://www.rp.pl/plus-minus/art1290351-tomasz-szlendak-kibice-sa-najbardziej-romantyczna-grupa-spoleczna
A to, że są jednostki, które działają inaczej niż ogół, to oczywiste.
@AlienFromWenus: Ja dwa razy usłyszałem od dziewczyny ze jestem za niski. Ciężko w tym przypadku mówić o czymś takim co tu różowe wypisują jak powiedziano mi to wprost.
No i druga kwestia, dla waszej własnej wygody przyjmujecie że
Czy to był pinkpill? W sumie to po latach mam do w dupie, jaki był powód - grunt, że śmieci same się wyniosły.
@AlienFromWenus: Doceniam. Tylko co to zmienia? No nic. Poza tym, że zyskuje argumenty przeciwko wam xD
"brak umiejętności interpersonalnych" i "depresyjne spojrzenie na świat" to cechy, które są skorelowane z wyglądem, a w szczególności z niskim wzrostem. Jeśli ktoś jest brzydki, a w szczególności niski to w konsekwencji trudniej zawierać i utrzymywać mu znajomości, zwłaszcza z kobietami. To z kolei uniemożliwia rozwijanie umiejętności interpersonalnych. Brak sukcesów w relacjach z kobietami z czasem wpływa na wyrobienie w sobie depresyjnego spojrzenia na Świat, a często po prostu
Nie mniej mi chodzi o
A mi chodzi o to że jak ja odrzucam kogoś za depresyjne podejście do życia, jojczenie i marudzenie, to ten ktoś może myśleć że odrzucam go przez np wzrost, i nie ma chooya że zrozumienie, on będzie przekonany o swojej racji a potem jeszcze może mieć pretensje, że dlaczego go okłamuję xD weź się z takim dogadaj.