Wpis z mikrobloga

@jestem_tunowy: To teraz sprawdzam.

Program KO - 136 stron A4 z praktycznie zerową ilością zdjęć w opisie danego postulatu. Jedna strona - Jeden postulat
Program Konfederacji - 116 stron A4, czcionka wydaje mi się minimalnie większa, na sporej części kartek A4 jest zdjęcie polityków Konfederacji zajmujące od 1/3 do całej strony A4 (pic rel). Dodatkowo na 5 stron A4 w której zamiast robić program wyborczy to sobie zrobili gigantyczną tabelkę w której
Reezu - @jestemtunowy: To teraz sprawdzam.

Program KO - 136 stron A4 z praktycznie z...

źródło: Zrzut ekranu 2023-08-30 144524

Pobierz
  • Odpowiedz
@Reezu: gościu wstawiłeś program z poprzednich wyborów xd

@jestem_tunowy: I rozumiem, że KO całkowicie zmieniła swój pogląd czy o co chodzi? Jest zabronione korzystanie z programu wyborczego z zeszłego roku?

Bo jedyne co się zmienia w programie wyborczym konfederacji to w 2019 roku oferowali paliwo tańsze o 30%, a teraz oferują mieszkania tańsze o 30% xD się uczepili tej liczby.

Ale masz rację, do tego co oferuje KO
  • Odpowiedz
@jestem_tunowy: Dodatkowo, sposób na mieszkania tańsze o 30% według Konfederacji?

>Dlaczego mieszkania w Polsce

są tak drogie? Niska podaż.

Brak gruntów.
  • Odpowiedz
@Reezu: ale fikołki xd

@jestem_tunowy: Dobra, odniesiesz się do czegokolwiek innego, czy będziesz robić piruety jak Mentzen gdy go ktoś zapyta czy naprawdę obniżą podatki i usuną ZUS, tak jak to mówili? Albo jak Bosak, który gratulował sam sobie zaostrzenia przepisów aborcyjnych, by później przepraszać i się z tego wycofywać, bo się spalili doszczętnie na tym? Albo jak Braun gdy musi się tłumaczyć ze spotkań z rosyjskimi szpiclami?
  • Odpowiedz
@BayzedMan: Dobra, to, że krótki program wyborczy to my już bardzo dobrze wiemy. Patrz na to.

Plan Konfederacji na budowę mieszkań? Żaden. W---------ć grunty rolne, które stanowią bezpieczeństwo narodowe jeżeli chodzi o żywność! Bo przecież jak to tak, deweloper miałby płacić za przekształcenie działki rolnej na działkę budowlaną? SKANDAL! Jakie bezpieczeństwo mordo, mieszkania na działkach rolnych mordo XD

Później znowu mamy tabelki/narzekania jak sobie UE i PiS poradził z tymi
  • Odpowiedz
@Reezu:

Jest zabronione korzystanie z programu wyborczego z zeszłego roku?

To niech oficjalnie stwierdzą, że kandydują z takim samym programem. A no tak, nie mogą, bo nie startują z tym samym programem- sam podałeś ich nowe obietnice. No to chyba wypadało by zrobić jakiś nowy dokument gdzie jest czarno na białym co obiecują? Sracie się niemiłosiernie o stwierdzenia typu "prezes kontrowersyjny, ale w programie tego nie ma" a sami nie macie nawet
CowiekDebil - @Reezu: 
Jest zabronione korzystanie z programu wyborczego z zeszłego r...

źródło: KO_program

Pobierz
  • Odpowiedz
To nie jest obietnica tylko groźba. Chcę Polski w której matki mogą wychowywać swoje dzieci, a nie takiej gdzie wysyłają dzieci na pół dnia do państwowych centrów indoktrynacji.

@CowiekDebil: Aktywizacja zawodowa matek polega na wypłacaniu "babciowego" czyli pieniędzy, które matki mogą dać babciom, które będą zajmować się swoimi wnukami, podczas gdy matka będzie w pracy. Aktualnie ponad 50% matek nie jest aktywna zawodowa, bo zajmuje się wychowywaniem swojego dziecka. Babciowe byłoby
  • Odpowiedz
@Reezu: Nic dziwnego, program tak samo dziurawy jak te 100 ustaw.
Nie spojrza chocby w staty, chca budowac nowe tanie byle jakie mieszkania mimo ze chyba 20 albo 30% budynkow w Warszawie stoi pusta.
  • Odpowiedz