Aktywne Wpisy

Metodzik +84
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Magellania oraz Arabian Gulf za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📅 DATA WYDANIA:
Magellania 19 marca 2021
🔥 Magellania oraz Arabian Gulf za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📅 DATA WYDANIA:
Magellania 19 marca 2021

America +142
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file5412887369470480125
Pobierzdaliby
@pansmek: Bo SOR nie jest od pomagania w takich przypadkach. Ludzie jeżdżą tam z takimi pierdołami i dziwią się, że nikt nie pomaga, a dodatkowo zapychają to miejsce. SOR to nie POZ. Na SOR jedziesz z udarem, zawałem, konsekwencjami wypadku, mocnym zatruciem itp itd
@Essology:
źródło: image0
Pobierz@NiBBonacci: Po jakiemu to jest? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: med
Pobierz@NiBBonacci: nie ma u nas nic czego w oczach konowałów levoxa nie wyleczy xD ostatnio czytałem historie o kobiecie która dostała levoxe po ukąszeniu osy (bez reakcji alergicznej)
@Wurmloch: może to kontrowersyjne, ale ja dwa razy, celowo byłem u lekarza w nocy na opiecie nocnej. Raz była jedna osoba, drugi raz nie było nikogo. W POZ jak nie zacznę dzwonić o 7:01 to już się nie dodzwonię na numerek, ewentualnie łaskawie o 14:30 po wszystkich innych lekarz mnie przyjmie.
@NieBendePrasowac: całodobówka to nie SOR :D
@NieBendePrasowac: no tak, to że ojejku coś się stało nie oznacza że zaraz umrzesz i system ma NATYCHMIAST dawać lekarza. To nierealistyczne.
@andrej2: no shit!
@andrej2: człowieku, weź może najpierw 3 głębokie oddechy, bo napinasz się bardziej niż potrzeba. Skąd
@NieBendePrasowac: w swoim poście jakoś potrafiłeś te pojęcia utożsamić :)
@NieBendePrasowac: "jak nie zacznę dzwonić o 7:01 to już się nie dodzwonię na numerek, ewentualnie łaskawie o 14:30 po wszystkich innych lekarz mnie przyjmie" => wskazujesz, np. poprzez użycie słowa 'łaskawie", że czas od umówienia wizyty do jej realizacji w POZ w postaci 7.5h jest dla ciebie wyraźnie za długi.