Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: co ty gadasz? 90% tej branży to cpunki/alkoholiczki i inna patologia. Są to ludzie którzy nie poradzili sobie w życiu.
Z resztą chyba żaden normalny człowiek nie wytrzymał by psychicznie pracując w ten sposób.
Klienci div to inny temat ale same divy to patola
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja mam marne doświadczenia bo 20 lat temu przeszło kilka tirówek przy drodze i kilka lat temu zostałem zaproszony przez kobitę do niej do domu w celu omówienia stworzenia sklepu z ciuchami na fejsie, jak się takim rzeczami jeszcze zajmowałem.
Tu było ciekawie bo okazało się że to mieszkaniówka, oprócz niej były jeszcze dwie. Nie padło to bezpośrednio ale wisząca na fotelach w salonie gdzie gadaliśmy erotyczna bielizna, to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 8
Anonim (nie OP): zastanawiam się, czy osoby piszące takie peany do prostytutek to naganiacze-alfonsi, czy zwykli spermiarze. Kurvva, przedstawiacie dzivvki tak, jakby to była jakaś elita wśród kobiet xD Trafiasz na same oczytane i o wspaniałym charakterze, no ja prdl XD
Weźcie się walnijcie w głowę.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
Jakim zwierzęciem trzeba być, żeby zaspokajać popęd u baby, która miała setki albo tysiące typów w sobie.

@mirko_anonim: no ta, bo twoja wymarzona szara myszka nie będzie tylu miała ( ͡° ͜ʖ ͡°) i rząd wielkości robi Ci różnice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz