Wpis z mikrobloga

@KakaowyTaboret to jak jest już taki duży możesz kupić nakładkę na kibelek i stołeczek. Kup książeczkę w tej tematyce (wiem to śmiesznie brzmi ale są takie książeczki i są pomocne) mów dziecku: ale już jesteś duży chłopiec po co ci ten pampersie duzi chłopcy robią siku do nocniczka/toalety, bij brawo i powiedz jaki jesteś dumny jak zrobi siku na nocnik. Trzeba dużo rozmawiać i samo przyjdzie:)
@pelt on się nadaje do tarcia chrzanu a nie do ojcostwa. Można się domyślać jak wyglądają u nich wieczory, stary pije, matka śpi, dziecko pewnie nawet nie umyte nie przebrane idzie spać. Wgl zauważyłam że to dziecko jest nie czesane, a zwróciłam na to uwagę bo ja jak mi się córka urodziła to najróżniejsze fryzury jej robiłam do przedszkola, po prostu cieszyłam się ze mam córeczkę, a twaróg jakby miał #!$%@?.
@KakaowyTaboret tak 70/30. Zakładamy mu, jak nam zrobi niespodzianki. Zdarza mu się np, że bez pampersa wspina się po meblach, nie umie zejść, zachce mu się sikać i robi pod siebie. Albo że po obudzeniu się dosypia albo się wygłupia, zamiast iść na nocnik
ALE jak go przypilnujesz, to jest git. Sam już mówi o tym, że chce siku, ale z jakiegoś powodu czasem wraca do postawy "wstydzę się z nocnika, więc
ten debil nie opanował żadnego języka obcego.

@Sefton: Polskiego też nie opanował, wystarczy posłuchać. Wczoraj na żebrolajcie, chciał zabłysnąć, tym jak to się przyczynia do rozwoju gawiedzi i kaganek z kagańcem pomylił. Zatem niechaj niesie w świat ten swój kaganiec.