Aktywne Wpisy

marcelus +252
Mało informacji dało mi taką radość jak to. Chylę czoła przed ogromem pracy włożonej przez podmorskich policjantów. Najlepsze jest to, że teraz żaden taki zwyrol nie będzie spał spokojnie, tylko będzie się c--j budził w nocy z myślą czy już go mają, czy już trafili na jego trop. I dobrze. I tak ma być.
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
źródło: 1000037635
Pobierz
PopeLeon +14

Po prostu nie mogę z tego jak bardzo drenująca psychicznie może być praca. Niby robię w niemieckiej firmie wdrożenia #sap ale czuję się jakbym robił w jakimś januszeksie. Budżety na zadania są na żyletki, trzeba raportować czas w systemie klienta (innej firmy konsultingowej) gdzie nie jesteś w stanie tego zrobić jeśli PM najpierw ci nie przypisze budżetu. A spróbuj coś wycenić z górką to zaraz otrzymasz tekst 'cooooo? 1 dzień? dobry programista by to zrobił w 2h'. Jedyne co mnie trzyma to jest to, że to byłaby 3 zmiana firmy w ciągu 2 lat z czego z pierwszej odszedłem po 6 latach, z kolejnej bo przełożony był niezrównoważony psychicznie, a tutaj bo chłop musi się n---------ć o zaraportowanie każdej godziny. Tak się tylko chciałem wyżalić pod koniec miesiąca, bo zaraz znowu będę walczył by dostać wynagrodzenie za swoją pracę. Tak, wiem że będąc na b2b sam się o to prosiłem, ale w innych technologiach znajomi się z taką patologią nie spotykają.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
to powiedz im, że nie stać ich na dobrego i mają co mają :)
@szkiribiri: chyba by nikt nie nadążył z gotowaniem bigosu jakby mój menago z gigantycznym kijem w dupie to usłyszał
@LeonMoczydupa: chyba tak zrobię plus teraz już tylko firma gdzie już ktoś znajomy pracuje,