@mmm_MMM poprostu zadaję pytanie. Poczytaj sobie komentarze po wszystkimi ama sportowców na mirko. Cisną ze sportowców bo Orlen ich sponsoruje, jakby to był ich wybór.
@Prawilny_Czykierek: możliwe, ostatnio zrobiłem sobie przerwę od wykopu, więc może nie jestem "na czasie". Jakby nie patrzeć to Orlen sponsoruje teraz sportowców we wszystkich najbardziej oglądanych dyscyplinach w naszym kraju: piłka nożna (reprezentacja), siatkówka, lekkoatletyka, skoki narciarskie, żużel
Chyba największy ból dupy jest o sponsorowanie motosportu, ale jak Kucharczykowi siana przybrało i robi zbiórkę, to oczywiście wykopki mają ból dupy, że Orlen nie dopłaci. Chorzy ludzie.
Też macie coś takiego że jak wiecie że na zmianie będą (bez was) tylko dwie osoby a powinny trzy lub więcej to jednak nie idziecie na L4 bo wam głupio? #pracbaza #zalesie
@balbezaur: trzyma rękę przy gniazdku, więc myślałem, że doszła
Chyba największy ból dupy jest o sponsorowanie motosportu, ale jak Kucharczykowi siana przybrało i robi zbiórkę, to oczywiście wykopki mają ból dupy, że Orlen nie dopłaci. Chorzy ludzie.