Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +657
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

CrokusYounghand +48
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz

@mirko_anonim:
Gdybyś wygrał dużo na automatach to problem zniknie jak ręką odjął ;)
1. Zadzwoń w to miejsce, gdzie odbywa się terapia i dopytaj o to jak to wygląda w praktyce, czy inne osoby, które do nich uczęszczały też miały taki problem i jak rozwiązywały tę sytuację? Jak Ty masz robotę w tym czasie to inni też pewnie mają
2. Zmień robotę
3. Nie wiem czym się zajmujesz, ale jeżeli jest to praca typu biurowa to możesz spróbować iść do swojego obecnego
@mirko_anonim: jeżeli pracujesz na uop, to podczas terapii wystawiają L4
chłopy: chlip chlip jacy jesteśmy biedni, nikt o nas nie myśli, gardzą nami gdy jesteśmy w dołku, baby złe
też chłopy gdy któryś z nich jest w dołku: eeeeeeeeehehe no tego idź na automata moze wygrasz dziś haha XD
Widzę tu dużo głosów osób które nie wiedzą czym jest uzależnienie, jak się z tym żyje, więc zignoruje po prostu.
Kwestia tego że na terapii faktycznie dają L4 to fakt, ale półroczna nieobecność w pracy może być różnie potraktowana, szczególnie gdy Pensja zależy od wyników. Dużo do stracenia, dużo do zyskania.
Zmiana pracy