Aktywne Wpisy
P0PEYE +15
WielkiNos +79
Lewackie aktywiszcze plussize cieszy się z porażki Szeremety z powodu jakiegoś mema na insta, który chyba nawet nie ona wstawiła. Po walce zachowanie naszej bokserki było wzorowe, a przegrała przez warunki fizyczne, ale lewaczka wielka specjalistka wie lepiej.
#paryz2024 #boks #bekazlewactwa #p0lka #bekazgrubasow
#paryz2024 #boks #bekazlewactwa #p0lka #bekazgrubasow
#alkoholizm taguje bo to eksperci
#alkohol #piwo #piwowarstwo #piwotoniealkohol #pytanie #pytaniedoniebieskichpaskow bo rozowe #!$%@? sie znaja pozdrawiam
paulaner (pszeniczne tez ma ciekawy smak)
A - odpuścić jak nie lubi. Ja nie lubię miodu, jaki mi nie dasz to mnie odrzuca.
B - iść do pub z kraftem i poprosić o deskę degustacyjna i pokazać że są różne piwa.
Krafty to można ale jak się nie znasz albo nie jesteście fanami to dałbym sobie spokój.
@Michael_Jackson_: Duża część kraftów paradoksalnie wcale nie jest lepsza od ''koncerniaków'' którymi tak niektórzy pogardzają. Jakiś rok temu przetestowałem dużą ilość piw i na przykład ta Pinta Atak Chmielu którą wręcz duża część uznaje za klasyka to smakowała spirytusem chamskim niczym Beczkowe Mocne. Jedno z nielicznych pozytywnych wrażeń wywarł na mnie Bojan o smaku rogala świętomarcińskiego bo smakował po prostu 1:1
Dziękuję za komentarze.
Kupiłem ostatecznie Grodziskie APA i elo XD