Aktywne Wpisy
mateuszmozol +2
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
drivent +18
#blackpill #redpill #przegryw #zwiazki
Teraz tak, Ty masz 30 lat i jaka 20latka ma na Ciebie spojrzeć, jak ona ma jeszcze trzy lata studiów i myśli że po obronie narodowej zdobędzie świat.
No i jeszcze tak na marginesie dodam, że jest milionerem...
@Propagidator: Milioner to teraz osoba posiadająca mieszkanie 50m^2 w Warszawie.
@docent-hd: Mężczyźni też chcą i nie ma co sobie wmawiać że jest inaczej. Fajnie jest szaleć w bardzo pięknym zresztą okresie studiów a nawet przed studiami, tylko że jest na to wszystko niestety bardzo mało czasu. Pamiętam ten czas bardzo dobrze, już na wyższych latach koledzy się zaręczali albo mieli już dziewczyny na stałe i już poważnie o wszystkim myśleli. Taka jest naturalna kolej rzeczy
@daro1:
Samo założenie brania ślubu w przyszłości to proszenie się o kłopoty. Środowisko redpill odjechało w niewłaściwym kierunku jeśli całe to ich #!$%@? zakłada na końcu #!$%@? sobie życia ślubem.
Ponadto dzisiejsza medycyna i badania prenatalne potrafią poprawić bezpieczeństwo i jakość życia podczas ciąży, więc faktycznie maksymalna granica się przsunęła, ale nie zmienia to faktu, że kobieta 20 letnia i tak przejdzie
Ja zmieniam. Bo mi się zwyczajnie nudzą, tak samochody jak i motocyklem pomimo że mechanicznie są zawsze zadbane i w bardzo dobrym stanie. Potrafię dobrze kupić sezonowe niemal nieużywane czasem jeszcze z gwarancją. Po kilku latach (max 3-4) sprzedaję, bo pojezdziłoby się
Statystyka jest bezlitosna. W Polsce już ok 25% małżeństw kończy się rozwodem. Skoro w Twoim otoczeniu większość formalnych związków się utrzymuje to znaczy, że gdzieś indziej muszą nadrabiać. IMHO zbyt duże ryzyko, przy zerowych korzyściach bo żyć razem można bez pozwolenia księdza i urzędnika.