✨️ Obserwuj #mirkoanonim Chciałabym mieć tą jedną jedyną osobę w życiu, dla której będę naprawdę ważna. Kogoś, kto poda mi herbatę, pocałuje w czoło, kto będzie na mnie czekał gdy będę wracać z pracy. Kogoś, z kim będę mogła o wszystkim porozmawiać. Kogoś do oglądania śmiesznych filmików, wysyłania sobie memów. Kogoś, komu będzie na mnie zależało, dla którego moja rola w życiu nie ograniczy się jedynie do osoby która ogarnie bajzel w mieszkaniu i zrobi coś do żarcia. Chciałabym żeby mnie słuchał, i żeby pozwalał mi słuchać siebie. Chciałabym być pierwszą osobą, o której pomyśli gdy będzie miał jakiś problem. Chciałabym mieć taki mały wspólny świat, tylko ja i on. Sytuacje, gesty, miejsca które mają ukryte znaczenie, znane tylko przez nas. Wierzę że ta osoba jest gdzieś blisko, ale lata mijają a jedyne co mam to tylko marzenia o przyszłym życiu, którego tak naprawdę może wcale nie być. #zwiazki #logikarozowychpaskow #zalesie
@maraskaa: na początku dziękuję za kulturalną odpowiedź na mój komentarz a przytyki o Balck i Red pillach mnie nie ruszają a wracając do meritum to nie jest tylko kwestia moich doświadczeń/obserwacji czy kto Cię tak skrzywdził, KOBIETA CHCE FACETA, KTÓRY ZAPEWNI BEZPIECZEŃSTWO JEJ I DZIECIOM A KOLEŚ, KTÓRY CIĄGLE BĘDZIE DO NIECH PRZYCHODZIŁ ZE SWOIMI PROBLEMAMI ZACZNIE BYĆ POSTRZEGANY JAKO SŁABY I TYLE. Nie chodzi mi o powiedzenie kobiecie, że dziś
Kogoś do oglądania śmiesznych filmików, wysyłania sobie memów. Kogoś, komu będzie na mnie zależało, dla którego moja rola w życiu nie ograniczy się jedynie do osoby która ogarnie bajzel w mieszkaniu i zrobi coś do żarcia. Chciałabym żeby mnie słuchał, i żeby pozwalał mi słuchać siebie. Chciałabym być pierwszą osobą, o której pomyśli gdy będzie miał jakiś problem. Chciałabym mieć taki mały wspólny świat, tylko ja i on. Sytuacje, gesty, miejsca które
Ludzie się teraz nie łączą w poważne związki. Teraz istnieje jakaś kalkulacja zysków i strat, przebodźcowanie i konsumpcjonizm powoduje, że ludziki w związkach zamiast naprawiać i rozmawiać ze sobą liczą, że ta trawa u sąsiada jest bardziej zielona i prościej jest zawisnąć na innej gałęzi. Jakieś blackpille, redpille, myślenie że nie można nikomu zaufać, tacy ludzie próbują teraz wchodzić w „związki”.
@maraskaa: zaraz, przecież to kobiety chciały równych związków, a żeby
Chciałabym mieć taki mały wspólny świat, tylko ja i on. Sytuacje, gesty, miejsca które mają ukryte znaczenie, znane tylko przez nas. Wierzę że ta osoba jest gdzieś blisko
@mirko_anonim: to, o czym mówisz, to jest więź, to trzeba zbudować, tego nie znajdziesz za rogiem
@mirko_anonim Niby tak mało, a zarazem tak dużo. Życzę powodzenia, obyś Ty znalazła, albo ta jedyna osoba Ciebie znalazła. Tylko nie przegap tego i używaj solidnie tego co masz między uszami, a będzie dobrze. Pomyślności Mordeczko
Jakieś blackpille, redpille, myślenie że nie można nikomu zaufać, tacy ludzie próbują teraz wchodzić w „związki”.
@maraskaa: nie sposób się nie zrazić, serio. Obserwujesz ludzi dookoła, znajomych, samemu również się nadziewasz na związek z rosnącymi wymaganiami, jednocześnie otrzymując coraz mniej w zamian i ostatecznie lądujesz sam w czterech ścianach. U mnie też to wyglądało na początku jak OPka opisuje. Chciała tylko wsparcia, herbatki, pogadania, wspólnego oglądania głupot na necie itd. itp.
Anonim (nie OP): Ta, kolejna, która dała chadowi, oskarkowi w nadziei, że stworzy z nim więź, a na cichego, spokojnego kolesia nawet nie spojrzy. Bo z tego opisu to właśnie ten cichy i spokojny domator pasowałby, ale taki przecież nie da emocji. Wieczne skrajności chcecie i dlatego jedyne co potraficie to fantazjować.
czemu te #!$%@? muszą wywozić śmieci o piątej czterdzieści #!$%@? pięć? zbudowali najgłośniejszą śmieciarkę świata i musieli się pochwalić? #!$%@? mać w tym kraju nie da się żyć
Chciałabym mieć tą jedną jedyną osobę w życiu, dla której będę naprawdę ważna. Kogoś, kto poda mi herbatę, pocałuje w czoło, kto będzie na mnie czekał gdy będę wracać z pracy. Kogoś, z kim będę mogła o wszystkim porozmawiać. Kogoś do oglądania śmiesznych filmików, wysyłania sobie memów. Kogoś, komu będzie na mnie zależało, dla którego moja rola w życiu nie ograniczy się jedynie do osoby która ogarnie bajzel w mieszkaniu i zrobi coś do żarcia. Chciałabym żeby mnie słuchał, i żeby pozwalał mi słuchać siebie. Chciałabym być pierwszą osobą, o której pomyśli gdy będzie miał jakiś problem. Chciałabym mieć taki mały wspólny świat, tylko ja i on. Sytuacje, gesty, miejsca które mają ukryte znaczenie, znane tylko przez nas. Wierzę że ta osoba jest gdzieś blisko, ale lata mijają a jedyne co mam to tylko marzenia o przyszłym życiu, którego tak naprawdę może wcale nie być.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@maraskaa: zaraz, przecież to kobiety chciały równych związków, a żeby
@mirko_anonim: to, o czym mówisz, to jest więź, to trzeba zbudować, tego nie znajdziesz za rogiem
@mirko_anonim: W pierwszej kolejności gdy jest problem facet powinien się zwrócić do kolegów. Trust me.
@Leoncio44: jaaaaasne
Niby tak mało, a zarazem tak dużo. Życzę powodzenia, obyś Ty znalazła, albo ta jedyna osoba Ciebie znalazła. Tylko nie przegap tego i używaj solidnie tego co masz między uszami, a będzie dobrze. Pomyślności Mordeczko
@maraskaa: nie sposób się nie zrazić, serio. Obserwujesz ludzi dookoła, znajomych, samemu również się nadziewasz na związek z rosnącymi wymaganiami, jednocześnie otrzymując coraz mniej w zamian i ostatecznie lądujesz sam w czterech ścianach.
U mnie też to wyglądało na początku jak OPka opisuje. Chciała tylko wsparcia, herbatki, pogadania, wspólnego oglądania głupot na necie itd. itp.
Bo z tego opisu to właśnie ten cichy i spokojny domator pasowałby, ale taki przecież nie da emocji.
Wieczne skrajności chcecie i dlatego jedyne co potraficie to fantazjować.
───────────────────