Aktywne Wpisy

yourgrandma +111
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: Ballady_r
Pobierz
dorszcz +87

Podczas rozmowy dużo się do siebie uśmiechaliśmy i ogólnie rozmowa się kleiła.
Oczywiście jak to ja: dopiero po godzinie się zacząłem zastanawiać czy przypadkiem nie wpadłem jej w oko...
Za tydzień
11. Jak idzie się koło siebie blisko, to wchodzi "pod skrzydło" tak, żeby można było ją złapać za rękę.
12. Sugestywne, lecz nieświadome dotykanie drinka, poruszanie słomką w dół i w górę, muskanie nóżki kieliszka w dól i górę, zataczanie kręgów palcem na brzegu kieliszka.
13. Pochylanie się do przodu podczas rozmowy przy stoliku, wyrażające zainteresowanie.
14. Jeżeli potrzebuje rozprostować kości to podnosi przy tym ręce do góry wypinając
11. kierowanie nóg w twoja stronę,
Ale te sygnały nic nie znaczą, jeżeli są osobno i oderwane od kontekstu.