Wpis z mikrobloga

@zalozylemkonto: To jest jeden z najwazniejszych sygnalow chlopie. Kazdy kto ma doswiadczenie z kobietami to potwierdzi. Jezeli Ty nigdy tego nie doswiadczyles to mam przykra wiadomosc dla Ciebie bo wychodzi na to ze nie kreciles ani jednej kobiety w zyciu.
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska dodam od siebie, że trzeba zwracać uwagę na to, żeby tych sygnałów było co najmniej kilka. Samo poprawianie włosów to jest b. powszechny podświadomy odruch - kobiety to po prostu robią często w trosce o swój wygląd. Także im więcej sygnałów zaobserwujesz tym większe prawdopodobieństwo.
  • Odpowiedz
Z takich ostatnich przykładów to kobieta starsza ode mnie o kilka lat (ale bardzo młodo wyglądająca) z którą rozmawiałem 30 minut per Pan Pani na pożegnanie zamiast do widzenia, powiedziała do zobaczenia i spojrzała mi w oczy w specyficzny sposób...
Podczas rozmowy dużo się do siebie uśmiechaliśmy i ogólnie rozmowa się kleiła.
Oczywiście jak to ja: dopiero po godzinie się zacząłem zastanawiać czy przypadkiem nie wpadłem jej w oko...

Za tydzień
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska:

11. Jak idzie się koło siebie blisko, to wchodzi "pod skrzydło" tak, żeby można było ją złapać za rękę.
12. Sugestywne, lecz nieświadome dotykanie drinka, poruszanie słomką w dół i w górę, muskanie nóżki kieliszka w dól i górę, zataczanie kręgów palcem na brzegu kieliszka.
13. Pochylanie się do przodu podczas rozmowy przy stoliku, wyrażające zainteresowanie.
14. Jeżeli potrzebuje rozprostować kości to podnosi przy tym ręce do góry wypinając
  • Odpowiedz