Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim kogo Ty chcesz oszukać? Po prostu cieszysz się, że się do Ciebie odezwała, bo nadal się w niej bujasz i masz satysfakcję, że ogarnęła, że zle zrobiła. Jeśli tak się super dogadywaliście, jak bratnie dusze, to raczej pomyśl o powrocie do tej relacji jeśli ona będzie do tego dążyć, bo bratnich dusz nie spotyka się co krok a takie związki to są właśnie te, które trwają do końca życia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przeczytałem do końca z bananem na mordzie. Miesiąc temu przechodziłem to samo i dosłownie tak samo patrzyłem na tą cała sytuacje, a pozniej jak dociera do niej co wlasnie o----------a. powodzenia w szukaniu chada na lvl29 z dorobkiem kilku kg tluszczu od zapuszczenia xDDD ah te baby to sa jednak glupie xD
  • Odpowiedz
straciła nie tylko przyjaciela, bratnia duszę ale materiał na fajnego partnera. Przyznam się bez bicia że z żadną różowa nie miałem w życiu tak dobrego kontaktu jak z nią

@mirko_anonim: taki stary chłop, około 28 lat, a dalej taki ciptok jak chłopak co pierwszy raz zmoczył pidżamę w wieku nastoletnim. Czyli latałeś za jakąś dupą, która cię nie chciała, bratnia dusza, przyjaciel, super kontakt zamiast działać od początku a teraz
  • Odpowiedz
@AgresywnyArbuz:

Kurła ja wciąż uważam że mam czas do 36 roku życia na korzystanie z życia, na zabawę i w razie jakby mi z obecnym niebieskim nie wyszło i zechciałabym się wiązać to do tego wieku uważam że mam jeszcze prawo wymagać młodego, nie łysiejącego, szczupłego i bezbombelkowego nie-rozwodnika z pełnym uzębieniem i w miarę dobrym wykształceniem i dobrą pracą (a nie sebe patusa który po odsiadce jedyne na co
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus ja w podobnym wieku miałam największe powodzenie co dziewczyna o która się rzuca OP (aka w moim przypadku to w tym roku), wiec trochę bawi ten cały wpis XD Tysiące parek na tinderze, 14 chłopom których znam na żywo sie ewidentnie podobałam, w tym 3 z pracy i dostałam nawet anonimowe kwiaty. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale niech oni żyją swoimi urojeniami.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Mam starsza znajoma która będąc po 30 na tinderze miała jakieś 12 tysięcy parek (bez wykupywania jakiś pakietów), wiec Twoja mogła mieć podobna ilość albo nawet i więcej. Jak jest introwertyczką to pewnie ją Tinder przytłoczył bo tam każdy chce jak najszybciej się spotykać, a Ty to nadinterpretujesz.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): Najpierw ona mogła się poczuć chwilowo lepiej bo czekała na rycerza, kandydata idealnego.
Teraz ty możesz się lepiej poczuć bo pokazałeś kto rządzi.

Wolicie mieć racje niż relacje.

Tak oto mamy dwie osoby sukcesu (jeśli za sukces uznajemy chwilowe "hehe no paczta jestem
  • Odpowiedz