Aktywne Wpisy

altknight1337 +861
KO, Lewica, Razem z Zandbergiem głosują z deweloperami, a jak Ci się wyborco nie podoba to dostaniesz bloka XD.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: GwuJIR5XcAACOM5
Pobierz
bidzej +48
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz

@mirko_anonim: rama nie istnieję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mirko_anonim: po blisko 50 latach na tym padole dochodzę do wniosku że wszystkie.
@mirko_anonim: taki stary chłop, około 28 lat, a dalej taki ciptok jak chłopak co pierwszy raz zmoczył pidżamę w wieku nastoletnim. Czyli latałeś za jakąś dupą, która cię nie chciała, bratnia dusza, przyjaciel, super kontakt zamiast działać od początku a teraz
Kurła ja wciąż uważam że mam czas do 36 roku życia na korzystanie z życia, na zabawę i w razie jakby mi z obecnym niebieskim nie wyszło i zechciałabym się wiązać to do tego wieku uważam że mam jeszcze prawo wymagać młodego, nie łysiejącego, szczupłego i bezbombelkowego nie-rozwodnika z pełnym uzębieniem i w miarę dobrym wykształceniem i dobrą pracą (a nie sebe patusa który po odsiadce jedyne na co
Komentarz usunięty przez autora
────────────────────
Teraz ty możesz się lepiej poczuć bo pokazałeś kto rządzi.
Wolicie mieć racje niż relacje.
Tak oto mamy dwie osoby sukcesu (jeśli za sukces uznajemy chwilowe "hehe no paczta jestem