Aktywne Wpisy
AntyspoIeczny +159
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
grzemiak +365
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#dziendobry #wroclaw #nocnazmiana #dji #tworczoscwlasna
@WaltherW niestety to tylko szczyt Wrocławia, a nie dobrego gustu i architektury. Jak się nie ma co się lubi...
@Piospi: fakty xD do tego bardzo mocno odniósł siędo fotografii.
Na wykopie jestem ponad 15 lat, na tym koncie publikuję tylko fotki/tematy dronowe i
Komentarz usunięty przez autora
@belu_p: myślisz, ze mieszka we Wrocławiu?
Nie ma co się denerwować, zobacz jak wypromowalem jednym komentarzem Twoje zdjęcie.
Co do zdjęć to najbardziej mi się podobają Twoje ujęcia przyrody. Wrocław nawet z góry jest nudny.
To koniecznie załóż taki, w którym będzie można pisać tylko to, co Tobie odpowiada i pasuje Ci do wytycznych.
@Gluptaki: myślę, że na szczycie Sky Tower i zastanawia się co zrobił w życiu źle ;)
@rafal-heros: nie wiedziałem, że
@belu_p: o to już bym spytał neuropków, którzy twój lament plusują xd
Temat jest przewałkowany na milion sposobów w różnych wpisach i wykopach, spodziewałem się komentarzy o kształcie Sky Tower, ale geopolityka wjechała chyba za motzno. Moim zdaniem bez sensu wrzucać jakieś polityczne zagrywki do *każdej* fotografii, ale cóż, wolny rynek, proszę bardzo - tak samo jak ja
@belu_p: typie, tak się spociłeś, że aż Ci się rozmówcy p------i i piszesz do mnie odpowiedź na komentarz kogoś innego. lol