Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +497
Murki dawajcie mi tu plusy bo ja wiem co sie święci, a wasze podpowiedzi mogą wywołać lawine śmiechu
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
mtosny +595
#biedronka to już przechodzi samą siebie - dziś zauważyłem, że na niektórych produktach "normalna" cena jest praktycznie niewidoczna. Wg mnie jest to jawne #oszustwo i #oszukujo . To już nawet nie jest etap etykiet a'la #zabka czyli cena jednostkowa za kupienie kilku produktów jest podana większą czcionką, bo tam cena za jedną sztukę też jest widoczna.
Wg mnie to "normalna" cena powinna być widoczna największą czcionką. Normalna oznacza, że wchodzę do sklepu,
Wg mnie to "normalna" cena powinna być widoczna największą czcionką. Normalna oznacza, że wchodzę do sklepu,
W wieku 15 lat to się nawet człowiek nie orientuje, że ma jakieś problemy. To że OP nie był głodny i obdarty nie świadczy że był normalnie wychowany.
Dzieci nie mają być "hodowane" tylko wychowywane a to oznacza że proces "socjalizacji", nauki życia w społeczeństwie, komunikacji z ludźmi, wyrażania swoich potrzeb jest tak samo ważny jak ubranie i jedzenie.
Skoro jego rodzice nie postarali się o to to nie było
@Ark123: Tu się zgadzam jak najbardziej, Tyle, że jest pare aspektów, gdzie liczy się młodość, potem możesz nawet zarabiać pięciofrywową pensję, tyle, że żaden sukces czy pieniądze nie uczynią cię znowu 18 latkiem. I o to mi chodzi
Analogiczna sytuacja jest np w tenisie. Gdy ktoś rozpocznie naukę gry w wieku 14+ to już za późno na międzynarodowe sukcesy bo nie ma nawykow.
@Ark123: Mówisz tak jakby wszystko miało dozowotni termin. Dam głupi, infantylny przykład. Masz 45 lat i idziesz do skateparku. Kogo tam spotkasz? Nastolatków, może studentów. wyjdzieszna debila.