Wpis z mikrobloga

@Zly_CzlowiekXD: a czemu uważasz, że każdy zasługuje na modelkę 8/10? 3/10 jak popracuje nad sobą to w rok może być 5/10, a potem dbać o dietę, sen, trening, fryzurę, twarz, zęby, higienę i resztę żeby utrzymać status 5/10. Będąc 5/10 powinien celować w 5/10 i nawet nie patrzeć w stronę lasek 7/10.

Sam wygląd to przecież pikuś, bo ma znaczenie przez pierwsze 5 sekund znajomości, gdy kobieta sprawdza czy jesteście
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek: już manipulujesz.

czemu uważasz, że każdy zasługuje na modelkę 8/10? 3/10 jak popracuje nad sobą to w rok może być 5/10, a potem dbać o dietę, sen, trening, fryzurę, twarz, zęby, higienę i resztę żeby utrzymać status 5/10. Będąc 5/10 powinien celować w 5/10 i nawet nie patrzeć w stronę lasek 7/10.

Tak to niestety nie działa, żadna dieta ani praca nie ulepsza genów. Kobiety bardzo zwracają uwagę właśnie na geny.
  • Odpowiedz
No bo sam wygląd dla kobiet to dziś już za mało. Wygląd to podstawa, a jak nie wylosowales dobrych genów to możesz całą resztę wsadzić do tyłka, bo jak pisałem wcześniej kobiety nie interesują rzeczy do nabycia, chyba że chcesz golf diggerke.

Nie masz genów to pani nawet na ciebie nie wpłynie xD

@Zly_CzlowiekXD: wygląd faceta dla kobiety to zawsze było za mało, od tysięcy lat. Ważniejszy od wyglądu zawsze będzie charakter
  • Odpowiedz
Jak pisałem wcześniej wygląd to podstawa, bez niego nie dojdzie nawet do okazji do randki i pokazania tego wspaniałego charakteru. Bez genów to możesz sobie robić charakter ale dla lustra.

@Zly_CzlowiekXD: ale oczywiście że dojdzie, tylko wy jesteście 5/10 i celujecie w 8/10, jak jesteś 5/10 to masz opcję na SETKI randek z kobietami 5/10, ale 8/10 nie są dla ciebie wiec sobie odpuść
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek: ale jesteś manipulator - czyżby troll?

tylko wy jesteście 5/10 i celujecie w 8

Gunwo prawda. Celujemy jak leci. I nie nawet nie patrzymy na cokolwiek powyżej 4/10 bo i tak nie mamy szans. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem bo pisałem że nawet pasztety 3/10 już wymagają tych 6/10. A ty pieprzysz mi tu głupoty że celujemy w 8/10 xD Człowieku, celować to se możemy skoro nawet 1/10 ma
  • Odpowiedz