Aktywne Wpisy
Co robicie, jeśli będzie wojna z Rosją i PiS każe wam iść do wojska na mięso armatnie? #wojna #rosja #mobilizacja #sluzbawojskowa #powszechnamobilizacja
Notabene +125
Wykopek z IT zarabiający 15k miesięcznie właśnie pakuje piórnik i wychodzi na autobus do powiatowego bo o 7.30 ma wf, następnie będzie #!$%@?ł potem na pozostałych lekcjach xd
Moderator Wykopu uznał, że to jednak nie jest miejsce użytkowników i nie ma mowy, żeby prowadzić tutaj demokratyczne dyskusje.
Dziękuję @M_B @wykop #wykop
https://wykop.pl/ludzie/m__b
@dict: to tak jak w przypadku wypowiedzi 90% wykopków.
@Ayessare: W zarabianiu na ludziach co wchodzą w clickbaity wykopowe
@psiversum: i dobrze bo od tego jest czarna lista, po prostu se go zablokuj a nie jęczysz.
Nie wina moderacji że użytkownicy wynajdują problemy z dupy które nie istnieją.
@noopek2: no ale to tym bardzej bialkovojovi powinno zalezec, by tego bota nie bylo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Morf: i dobrze bo od tego jest czarna lista, po prostu se go zablokuj a nie jęczysz.
Skoro to niby portal tworzony przez uzytkownikow to taka dyskusja oczywiscie, ze MOZE MIEC MIEJSCE, bo dotyczy portalu, ktorego uzywaja userzy.
@krucjan: to może zaprośmy bota reklamującego powiększanie penisa w każdym znalezisku i drugiego wrzucającego jakieś mroczne rzeczy.
W końcu wszystko możesz wrzucić na czarną więc po co moderacja
@Ayessare: dla mnie też, regulaminu z tego co wiem nie łamie
@Ayessare: A mnie ten bot #!$%@? pod tym względem, że zaczyna komentarz w formie osobowej. Przez co prawie za każdym razem zaczynam czytać te komentarze z myślą że jakiś mirek się wypowiada, i dopiero po chwili skapuję się że to ten bot. Komentarze tego bota powinny zaczynać się od
@damianooo8: Mam nadzieje że nie masz prawa jazdy, bo z takim poziomem spostrzegawczości można pomylić znak ustąp pierwszeństwa z nachosem (wystarczy rzut oka na avatar czy login)