Aktywne Wpisy

Zopyross +57
1.5 miliona wyświetleń, aż się serce raduje, że coraz więcej Polaków zaczyna uważniej przyglądać się swojemu talerzowi i odrzucać wyroby jedzeniopodobne. Chlebek, słodycze, słodkie napoje, oleje roślinne, wszystkie kolorowo-modyfikowane badziewia zalegające kilogramami na półkach sklepowych, to są twoi główni wrogowie i powody, przez które musisz odwiedzać lekarzy
#keto #zdrowie #jedzenie
#keto #zdrowie #jedzenie
źródło: u8
Pobierz
wybryk_natury +10
Co się teraz kupuje dzieciom na chrzciny?

Czy w tym zawodzie muszę wiedzieć jak np. naprawić laptopa? Pytanie może się wydać głupie, ale serio nie wiem. W większości ofert opisany jest w wymaganiach troubleshooting jedynie odnośnie software'u.
Jak wygląda praca jako Junior IT Support?
#pracait #helpdesk #itsupport #pytaniedoeksperta #pytanie
Akurat w tej firmie bardzo mile widziana była również znajomość podstaw elektroniki, jej
Jak masz jakieś pytania to pytaj, pracuję na helpdesk :)
Jeśli ogarnę dobrze te zagadnienia to dam sobie jakoś radę? Mam książkę do COMPTiA A+ i dostęp do neta więc mam skąd się uczyć
Budowa komputera/laptopa/smartfona
Windows 7/10/11
LAN, WAN, DHCP, TCP/IP, DNS, AAD,
Ja chciałem początkowo kontynuować karierę sysopsa/devopsa, ale stwierdziłem, że to zbyt nerwowa i delikatna praca, więc poszedłem w programowanie - tak się złożyło, że zwolniło się mniej więcej rok od decyzji takie stanowisko w firmie i wskoczyłem na nie, a miałem za sobą kilka nieudanych rozmów o pracę poza