✨️ Obserwuj #mirkoanonim Nie płakałem od dobrych 15 lat a w tym roku już 2 razy się poryczałem. Pięknie, nie ma to jak płaczący w ciszy prawie 40 latek...
@mirko_anonim: czasami trzeba sobie popłakać. Tak działa organizm. Może nie przy wszystkich w pracy, a gdzieś na uboczu. To jest naturalne u ludzi, nie ma się czym przejmować.
Problemem nie jest to, że w tym roku 2 razy płakałeś, tylko że dałeś sobie wmówić, że to coś złego i nie robiłeś tego 15 lat.
nie dałem sobie wmówić tylko mam problemy zdrowotne. Przy takim "wybuchu" emocji zazwyczaj później cały dzień mam problemy z oddychaniem. Jakkolwiek dziwnie by to nie zabrzmiało brakuje mi powietrza, hiperwentyluję się a jak przyjdzie czas snu to nie usnę.
Nie płakałem od dobrych 15 lat a w tym roku już 2 razy się poryczałem. Pięknie, nie ma to jak płaczący w ciszy prawie 40 latek...
#depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
nie dałem sobie wmówić tylko mam problemy zdrowotne. Przy takim "wybuchu" emocji zazwyczaj później cały dzień mam problemy z oddychaniem. Jakkolwiek dziwnie by to nie zabrzmiało brakuje mi powietrza, hiperwentyluję się a jak przyjdzie czas snu to nie usnę.