@rybsonk: oho, mamy i purystkę. Jaka to są "parówki z szynki dobrej jakości" i jak je rozpoznajesz? Przepraszam, jak je Pani rozpoznaje, kiedy leżą na półce w markecie albo luzem w mięsnym?
@Redbulltabak: @dr-proktor @Bover @rybsonk ja jem berlinki. Mają 70% mięsa dlatego odcinam 30% parówki, wywalam do kosza i zostawiam wtedy samo mięso. Nie trzeba kupować lepszych
@StraznikDomowegoOgniska: Szanowny PANIE (specjalnie wielkimi literami) - przepraszam w pierwszej kolejności za bycie parówkowym ignorantem i wyrażam ubolewanie, że musiał Pan odpowiadać na pytanie ignoranta.
Od dziś, dzięki Pana celnym wskazówkom, już wiem że kiedy zechcę kupić parówki to wybiorę się do oddalonego o 2.8 km sklepu sieci Carrefour, by nabyć wskazany przez Pana produkt, który oczywiście CAŁKOWICIE PRZYPADKOWO ma swój długi
#dziendobry
źródło: xdddd
Pobierz@Redbulltabak: to jest kiełbaska
@Bover: jakbyś nie był ignorantem, to nie musiałbyś pytać
https://czytajsklad.com/parowki-dolina-dobra/
@StraznikDomowegoOgniska: Szanowny PANIE (specjalnie wielkimi literami) - przepraszam w pierwszej kolejności za bycie parówkowym ignorantem i wyrażam ubolewanie, że musiał Pan odpowiadać na pytanie ignoranta.
Od dziś, dzięki Pana celnym wskazówkom, już wiem że kiedy zechcę kupić parówki to wybiorę się do oddalonego o 2.8 km sklepu sieci Carrefour, by nabyć wskazany przez Pana produkt, który oczywiście CAŁKOWICIE PRZYPADKOWO ma swój długi
Skąd wiesz czy to mięso jest z przodu czy na końcu parówki?