Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie wiem jak sie zachowac w pracy. Pracowala dlugo nad projektem zeby dostac awans, reszta ludzi sie obijala. Projekt mnie ciekawil i mi zalezalo. Pomimo ze projekt nie dobiegl konca, dostalam awans i zostalam przeniesiona do wspierania procesow, z ktorymi nigdy nie mialam do czynienia, a moje miejsce zajely osoby ktore w projekcie sie nie udzielaly i przyszly na gotowe. Obecne szkolenia mi sie nie podobaja. Czy jedyna opcja jest siedziec cicho i szukac sobie pracy czy pokazywac niezadowolenie i zostac tutaj?
#pracbaza #korposwiat #korpo

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pokazywanie niezadowolenia to dziecinne zachowanie. Wiesz, projekt nie jest twój, jest firmy. To był twój wybór żeby się angażować w takim stopniu. Nikt nie przyszedł na gotowe (a już na pewno nie żeby ci coś zabrać), ktoś został do tego oddelegowany, praca w korpo to jak praca na taśmie przy montażu. Awans też przecież nie był na siłę, musiałaś mieć w tym jakiś udział. Jeśli coś ci się nie podoba w aktualnych
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @kamillosbombos rozmawialam i mi powiedzial ze warunkiem awansu bylo to, ze aktualni ebede zajmowac sie czyms zupelnie nowym. Nikt wczesniej o niczym mnie nie uprzedzil, caly czas byla narracja ze bede sie zajmowac projektem, ktorym sie zajmowalam. Czuje sie oszukana

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz