@arinkao: Kotlety z cukinii to drugi najlepszy sposób na cukinię. Radze pokroić mniejsze niż ja, pierw posolić obficie i poczekać ok 30min żeby wypuściła soki. Następnie panierujemy jak schabowego: mąka, jajko, bułka tarta i smażymy. Kto nie jadł będzie zaskoczony dobrym smakiem na pewno ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
@kazzr: Ale np. większość spaghetti spaghetti (w tym aglio e olio, carbonara) czy pizza to dosłownie węglowodany z tłuszczem - zawsze zjadam z apetytem i uśmiechem ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@lazer ale niby dlaczego? nie wiem o #!$%@? ci chodzi @Deska_o0 @MshL @xfin @Klepajro nie no wiadomo, że czasami #!$%@? coś pysznego i niezdrowego ale staram się trzymać michę. w sensie jem smacznie, trochę tłusto ale zawsze trzymam kcal i białko, dlatego nie mogę #!$%@? samych ww z tłuszczami aka smażona cukinię w panierce bo lubię #!$%@? tłuste mięsa i nie mam już kcal
@kazzr: no widzisz, a ja nie wyobrażam sobie liczenia każdej kalorii i odmawiania sobie tak prostych przyjemności jak smaczne jedzenie, jak przytyje to po prostu zaczynam mniej żreć i robić więcej treningów ¯\(ツ)/¯
@irolslozok nie narzekam na to, że wyglądam jak chad. wszyscy tacy specjaliści od diety ( ͡º͜ʖ͡º) @MshL jaka ketoza? ja na żadnym #!$%@? keto nie jestem XD
@kazzr nie chodzi o ketoze poprostu nie ma nic zlego w jedzeniu wegli z tluszczami pod warunkiem nie nie woierdalasz tego w nadmiarze od cala tajemnica
@arinkao: Bój się boga dziewczyno! No jak ze skórką pomidora jeść.. raz, że jest niedobra i przeszkadza w jedzeniu, to może też stanąć gdzieś w gardle, czy w zębie zostanie, poza tym jest niehigienicznie, bo przemycie wodą pomidora nie załatwia sprawy ;)
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Radze pokroić mniejsze niż ja, pierw posolić obficie i poczekać ok 30min żeby wypuściła soki. Następnie panierujemy jak schabowego: mąka, jajko, bułka tarta i smażymy. Kto nie jadł będzie zaskoczony dobrym smakiem na pewno ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@kazzr: jak to jak? ja na przykład jem ze smakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kazzr: Ale np. większość spaghetti spaghetti (w tym aglio e olio, carbonara) czy pizza to dosłownie węglowodany z tłuszczem - zawsze zjadam z apetytem i uśmiechem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie przeszkadza mi to w treningach czy bieganiu.
xDDD wam to sie juz #!$%@? niezle w glowach
@Deska_o0 @MshL @xfin @Klepajro nie no wiadomo, że czasami #!$%@? coś pysznego i niezdrowego ale staram się trzymać michę. w sensie jem smacznie, trochę tłusto ale zawsze trzymam kcal i białko, dlatego nie mogę #!$%@? samych ww z tłuszczami aka smażona cukinię w panierce bo lubię #!$%@? tłuste mięsa i nie mam już kcal
@MshL jaka ketoza? ja na żadnym #!$%@? keto nie jestem XD
No jak ze skórką pomidora jeść.. raz, że jest niedobra i przeszkadza w jedzeniu, to może też stanąć gdzieś w gardle, czy w zębie zostanie, poza tym jest niehigienicznie, bo przemycie wodą pomidora nie załatwia sprawy ;)