@Hejkapi: w jakim sensie byłeś znany? Znaczy się sławny?
@povertybench: zapewne tak, ale na pewno nie wszystkie. Musisz przyciągać te specyficzne, które są gotowe na bolcowanie z randomem, jak tę borderkę, o której ostatnio
@mirko_anonim z kilkanaście / kilkadziesiąt. Mnóstwo razy. Często w ogóle na mieście sie łapałem podjeżdżałem fura i zgarnialem łaskę na chate, albo szedłem z nią na wino i potem do mnie / jej. Albo sie umawialiśmy u łaski.
@mirko_anonim Nic szczególnego. W opisie mam, że nie interesuje mnie pisanie godzinami oraz nie bawię się w związki i szukam fwb/ons i chętnie spotkam się na neutralnym gruncie a jak się polubimy to zapraszam do siebie.
@mirko_anonim można powiedzieć ze była to swego rodzaju sława, taka bardziej negatywna dla n0rmika ale dziewczyny lubią badboyow. Zaciekawia je to. Wiec korzystałem
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
Jak ma się dobry ryj i dobrze nabite ciało z niskim %bf to tinderowki same zrobią wszystko żeby wskoczyć na twojego bolca ( ͡º ͜ʖ͡º)
I to by było na tyle
Żeby pisać takie wiadomości musisz być w top 10%
Komentarz usunięty przez moderatora
Ogarniasz normalnie trzeba jedynie nie być brzydkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Wysryw, już o tym wspominałem - https://wykop.pl/wpis/72211297/czlowiek-na-tinder-musi-przejsc-az-przez-trzy-etap
@Hejkapi: w jakim sensie byłeś znany? Znaczy się sławny?
@povertybench: zapewne tak, ale na pewno nie wszystkie. Musisz przyciągać te specyficzne, które są gotowe na bolcowanie z randomem, jak tę borderkę, o której ostatnio
Chłopie w moim komentarzy nie było jadu
Napisałem ci prawdę jak to wygląda mając mordę jak ziemniak nie oczekuj cudów