Aktywne Wpisy

Maudee +50
trochę się opanujcie z tym antypsiarstwem, bo ja grzecznie chodzę z moim 8-miesięcznym wheelczurem po mieście (omijam ludzi jak mogę, pies zawsze na smyczy poza miejscami dla niego przeznaczonymi) i tylko w obawie zerkam, czy ktoś ze współspacerujących wygląda na wykopka i czy będzie chciał go otruć
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
źródło: milegodnia
Pobierz
#psiarze W Łaziskach Górnych serce zamarło wszystkim, którzy to widzieli. Podczas zwykłego spaceru pies wpadł do niezabezpieczonego szybu, dziesięć metrów w dół, w ciemność i błoto. Z dołu słychać było tylko ciche skomlenie i echo bezradności.
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
źródło: obraz
Pobierz

https://twitter.com/JNizinkiewicz/status/1685684535428567041?s=20
pis pomoże jakby co xD
źródło: F2TBJeIWIAAShDX
PobierzNo i mogą to zrobić.
"Powinni". 10 lat temu Natalia Siwiec groziła pozwem, bo dystrybutor kremu do wybielania odbytu "powinien" zapytać, zanim użyje jej zdjęcia, które wrzuciła do serwisu ze stockowymi fotami. Pozwu do dziś nie złożyła, bo wcale nie "powinni". XD
A Bartosiewicz jeszcze dostanie kasę za odtworzenia tego fragmentu.
A pamiętasz, jak PO użyło kawałka "Przeżyj to sam" na swoim wiecu politycznym? Lombard zaprotestował, ale PO zgłosiła użycie do ZAiKSu, rozliczyła się ze stawkami i wszystko było legit.
Też "powinni" się zapytać?
To wytwórnia jest właścicielem kawałka, a opłaty jeśli utwór jest zarejestrowany w organizacji zarządzającej prawami autorskimi to kwestię użycia utworu reguluje się z organizacją a nie szuka i pyta się go, czy można.