Aktywne Wpisy

Armetus 0
Czy kobiety, które mają 25 lat i więcej, coraz bardziej zwracają uwagę na to, żeby mężczyzna dużo zarabiał, bo inaczej nie będą go postrzegać jako potencjalnego partnera?
Czy w takim przypadku, niematerialistyczną kobietę trzeba szukać wśród kobiet do 25 lat?
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #podrywajzwykopem
Czy w takim przypadku, niematerialistyczną kobietę trzeba szukać wśród kobiet do 25 lat?
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #podrywajzwykopem

wfyokyga +20
źródło: temp_file2549702961162050679
Pobierz

#depresja #przegryw #tfwnogf #feels
źródło: 92ff06f8f5a1685ac7aad850654cf86d
Pobierz@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen To jest miłość jednostronna niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@matigala Raczej to że nie ma szans i żebym dał se spokój ale nie wiem jak to będzie bo ja nieprzewidywalny jestem ( ͡° ᴥ ͡°)
@meczennik_
@srogi_grzyb To nie zadziała, ostatnio sobie wyobrażałem jak mnie bije i każe wąchać jej skarpetki to prawie zawału z podniety dostałem (ⴲ﹏ⴲ)/
źródło: temp_file6208718968862386106
Pobierzźródło: temp_file8881542463358637385
Pobierz@Wanzey: Oj ciężko by było tu taką znaleźć, a nawet jeśli to i tak znajdzie się ktoś lepszy na "twoje" miejsce. Nawet najbardziej zaburzone i mało urodziwe mogą znaleźć normalnego faceta i w miare przystojnego. Natomiast w drugą stronę to brzmi jak błąd w matrixie, mało spotykane zjawisko.
@KiloEchoSierra I to nie raz i pewnie sobie nie odpuszczę bo taki jestem (╥﹏╥)
@meczennik_ Ja tak związałem się z taką jedna nimfomanką co się starałem o nią 2 lata i to była dziwna historia ヽ( ͠°෴ °)ノ
@WielkiNos Miałem podobnie tylko teraz
kolego w realu se poznaj
@Wanzey: jestes na równi pochylej do homoseksualizmu ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak serio to zagaduj do wielu, w koncu jakas pyknie. ilosc ma znaczenie!