Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +567
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
Czy w takim przypadku, niematerialistyczną kobietę trzeba szukać wśród kobiet do 25 lat?
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #podrywajzwykopem
Co to znaczy dużo zarabiać? Serio pytam. Ja np szukalem poniżej 25 (ja prawie 30), okej spoko, ale dalej chyba zmieniam na mniejszy gap, żeby być na podobnym etapie życia (kredyt, praca, może i bombelki).
Miałem dziewczynę co zawsze powtarzała ze pieniądze nir mają dla niej znaczenia, ale chciałem zeiazku gdzie dwie osoby dokładają się do gospodarstwa domowego to sparaliżował ją strach
Status liczy się bardziej niż uroda, im jesteś starszy.
Mam wielu znajomych w wieku 30–40 lat, którzy są z kobietami w wieku 24–28 lat, ale są to mężczyźni z własnym biznesami.
Ogólnie rzecz biorąc, skup się na stabilnej sytuacji finansowej, a nie będziesz miał problemów z kobietami.
Nawet
@Armetus: To akurat paradoks
@3k1m: to czego ona oczekiwała? Te życie co prawicowcy chcą, gdzie kobieta siedzi w domu - z dzisiejszej perspektywy nie ma szans przetrwać. Kobieta nawet prania, czy sprzatania nie musi robić, bo roboty wszystko robią. Gotować tez ani nie umie ani nie musi
Oh zarabiam sporo więcej a i tak uważam się za biedaka.
No podejrzewam że przyjaciółka z głębokim i zdiagnozowanym borderline, będąca na utrzymaniu starych, i nie mogąca znaleźć faceta na zeiazek miała duzy wklad. Tak czy inaczej się cieszę, bo po co mi taka laska, która mówi że chce mieć dziecko, ale nie "chce mieć dziecko z tobą". Rozstaliśmy się i teraz więcej przyjemnosci da mi kupno SLK55 R172, do tego będzie tańsze w utrzymaniu
@Kitku_Karola: przeciez to sa jakies pobozne zyczenia
Epidemia singli nie bierze sie z tego, ze mezczyzni nie maja hobby i nie potrafia przyciagnac kobiety. Oni po prostu nie maja tego
Wychować ? Raczej koło 30 stki cię rzuci jak ogarnie że była manipulowana , na wasze nieszczescie frontal lobe rozwija
Plus Imagine żeby starsza laska np 30 latka mówiła że weźmie sobie 20 latka żeby go sobie wychować , od
Z resztą dlaczego młode laski biorąc sobie starszych ? Dla kasy a dlaczego później już zaczynają się kobietom podobać młodsi? Bo są niezależne , masz odpowiedź
Starsi faceci nie są atrakcyjni młodych poprostu oferują to ma co rówieśnik nie ma kasy
Dlatego ja nie mówię bzdur że pieniądze nie mają znaczenia , mają bo trzeba mieć do do gara włożyć i za co wychować dzieci , wiekszosc lasek to kłamczuchy i tyle
A już zauważyłam że najbardziej ale to najbardziej mówią
Nie zgodzę się , właśnie starszej łatwiej zaimponować bo się wychowywały w czasach gdzie baba to był koń pociągowy , teraz młodsze osoby się wychowują w lepszych warunkach a tatusiowie rozpieszczają księżniczki