Aktywne Wpisy

runnerrunner +4
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz
WielkiNos +103
źródło: temp_file3706475944364210757
Pobierz

mirki pytanie mam, czy za akceptacjie zaproszenia znajomego oraz /lub czatowanie mozliwe jest zlapanie malware? dostalem jednego gifa, nie kliknalem w niego. zadnych linkow nie bylo. normalny czat.
komputer od tego czasu sam sie wylaczyl 2 razy(nigdy wczesniej tego nie zauwazymem) + raz dziwnie sie zachowywal (jakby byly przytrzymane klawisze, odpialem klawe i bylo to samo)
avast zainstalowalem i wykryl 1 malware error
raz jak sie zresetowal to wlacxyl sie chrome ze strana poczatkowa do gmaila, windows account i cos jeszcze. 2 z tych 3 nidgy noe wchodze
Muli ci komp,
Wiadomo że zawsze istnieje bardzo mała szansa że discord/chromium mają jakieś exploity no ale jeżeli ktoś miałby dostęp do czegoś takiego to nie używałby tego na randomach z discorda bo moglby na tym więcej zarobić w inny sposób.
No ale skoro antywirus ci coś wykrywa to rób format. Bez sensu ryzykować